Kis türelmet...
Barna tészta:4 tojás,4ek kristálycukor,4 ek liszt,1 kk szódabikarbóna,1 ek kakaópor,1ek olaj
Sárga tészta:6 tojás,6 ek liszt,6 ek kristálycukor,1 kk szódabikarbóna,2 ek olaj.Úgyan úgy készítjük el mint az előző torta tésztáját.
A krém:4 tojás 20 dkg cukor,20 dkg margarin,20 dkg jó minőségű étcsoki,2 ek kakaópor
A tojásokat a cukorral elkavarjuk és víz gőz felett sűrűre főzzük(Briginél olvastam,hogy a víz ne forrjon alatta)nekem legalább 40 perc kellett hozzá,de megérte!Levesszük a gőzről és bele tesszük a kakaóport és az ét csokit vissza tesszük még a gőz fölé még elolvad.Víz fürdőbe ki hűtjük,habosra kavarjuk a margarint és hozzá adjuk.Ez a krém nagyon finom!!! A kihűlt tortát megtöltjük vele,és bevonjuk fondanttal.Nagyon gyorsan el fogyott,kivétel nélkül ízlett mindenkinek.
Kategória:
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 56 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!