Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Túró Rudi

 

Hozzávalók:
½ kg túró
2 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál cukor (legalább 4 bár én nagyon édes szájú vagyok )
1 tasak étkezési zselatin (! nem tortazselé!!)
2 dl tejföl
1 tábla tortabevonó (pl. Katica)
"extrák": lekvár vagy mazsola

Elkészítés:
A túrót a tejföllel, a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük.
Felfőzzük a zselatint, a túróhoz öntjük, majd jól elkeverjük.
Fóliával kibélelt őzgerinc formába öntjük, majd kb. 3 órára mélyhűtőbe tesszük. (Fontos: nem szabad megfagynia!!)
Az őzgerincből egy tálra borítjuk, a csokit felolvasztjuk, és leüntjük vele a túró rudat.

"Extrák": A masszába keverhetünk mazsolát, vagy egy másik verzió: először csak a túrós massza felét simítsuk az őzgerinc formába, kenjünk rá egy réteg lekvárt, majd fedjük be a maradék túróval.

Címkék: túró rudi

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu