Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tisztelt heti hetes!

A nevem Budai Gábor.

Több éve vagyok rendszeres nézőjük! És szerintem jogomban áll annyit meg tenni, hogy tájékoztassam önöket arról, hogy

Míg önök csak azt látják, ami a Mediában folyik, addig nem ártana megkérdezni olyanokat is, akik élnek Magyarországon illetve Budapesten! A média, mint tudjuk, azt játssza le, amit meg engednek neki! 

Sem az RTL klub, sem a Tv2 nem engedheti meg magának a szólás-szabadság teljességét, bár mennyire is tagadják. 

Én magyar vagyok "törzs gyökeres kutyalék" attól még magyar! Jó magam is több összetevőből állok, mint például: Zsidó Sváb, Szittya, Székely és Törzs Magyar!

De nem tűröm, hogy a Romának mindent lehet, még Önkormányzata is van. Nekem, mint svábnak, szittyának hol van az Önkormányzatom!

És azok az emberek, akik annyira elmaradottak, mint például Hajdú Steve, akik nem hiszik el hogy azok magyarok, akik annak vallják magukat, akkor is ha Zsidók, Cigányok, Németajkúak, és a többi. Na, azok meg se szólaljanak!

Mert a tudatlanság uralkodik fejük felett!

Itt nem azokkal van a baj, akik szitkozódnak, hogy nem magyarok, hogy takarodjanak, hanem azokkal, akik ma Magyarországon, az államon élve meg rajtunk adófizetőkön élve élősködnek.

Akik felveszik a segélyt és épek és egészségesek, mégse dolgoznak!

És valljuk be ezeknek majd egésze Roma illetve kissebségi származású nem pedig tisztes magyar! Ők válják magukat Romának Kínainak Meg Zsidónak! Én meg Magyarnak Magyarországon, aminek a neve is takarja (hangsúlyozom MAGYARORSZÁG), hogy magyaroké nem másoké. tehát ha valaki ma magyar országon egyenlő elbánást egyenlő jogokat illetve egyenlő bánásmódot és elismerést akarnak, azok vallják magukat magyarnak!

És Teddy-nek Üzenem, hogy, ha nincs a Magyar Gárda, ha nincs a Magyarok nyilai és azok előző szervezetei, akik elmentek homokzsákokat pakolni magyar árterületen, akik kiálltak a magyarokért külföldön, akik elérték, hogy a Magyar szó kimondható, vállalható és büszke szó lehessen, akkor Ő sem lenne sehol, mert emlékezünk csak, hogyan lettünk úgy nevezett demokraták és uniós állampolgárok! Hát Úgy hogy derék magyarok fellázadtak a kormány, a kommunista kormány ellen hogy végre kimondva is magyarok lehessünk!

Lehet, hogy elismert emberek beszélnek a Heti Hetesben, de el kéne gondolkodni azon vajon hány eddig jó szívű ember fordult át Cigány gyűlöletbe azért, mert a romák büntetlenül megtehetik, hogy kirángatnak egy tanárt a saját autójából, és a saját gyermekeik szeme láttán meggyilkolják azt!

El kéne gondolkodni azon, hogy kik vagyunk, mit engedünk és meddig szabad az, aki minden szabályt megszeg!

Meddig tűrjük, meg hogy embereket gyilkolnak emberek! Z lenne a megoldás, hogy  mi visszavágunk, hogy mi meg adjuk majd nekik!

 

Nem, nem az a válasz! A válasz az, hogy igen is legyenek szigorúbbak a kissebségi szabályok, hogy igen is legyenek kötelezhetőek felelősség vállalásra tömegesen, hogy igen is lehessen magyar a magyar, független származásától magyar legyen, mind az ki jogokat akar!

Csak mert, ha én mint magyar, nem mondhatom ki, hogy magyar vagyok, akkor más se mondhassa ki hogy Zsidó, Roma,  Ázsiai! 

Érdekes hogy az itt lakó Oroszok, az itt lakó Ukránok, az itt lakó Izraeliek, az itt lakó Svábok, Lengyelek, Hollandok, Afrikaiak, Angolok, Németek, Svájciak, és még sorolhatnám, nem lopják szét az országot, nem ölnek ártatlanokat, nem szidják a magyarokat! Meg mondom miért! Azért mert ők látják, hogy a magyar segíteni akar neki azzal, hogy velük él!

Csak annak jár a szája, aki semmit sem akar tenni, azért hogy jobb legyen! Sok embert ismerek és sok különböző emberrel találkozom,  majd minden "féle-fajta" nemzetiségű és származású Magyarokkal, akik érdemesnek tartják magukat magyarnak nevezni, és tisztességesen helytállni Magyarként, pedig ők sem magyar származásúak, de még is magyarok!

 

Önöket nem bosszantja, hogy van egy Uniós államok által kitalált egyezmény, ami korlátozza jogaikat?

Önöket nem zavarja hogy Nem lehet 30 ezer katonánál több magyar országon mert az említett Párizsi egyezmény tiltja,

Melyet a vesztes Magyarországtól csikartak ki, olyanok, akiknek szúrta a szemét, hogy nagyobbak vagyunk! 

Pedig hivatalosan egyesült monarchia voltunk nem pedig leigázott területek diktátorai!

Követtünk el hibákat igen, és jogos is némely terület elvesztése, már-már abba is bele nyugszunk, hogy ennyi maradt!

De, hogy még Nekünk kell meg húzni magunkat, pedig minket raboltak ki, na, azt azért még se!

 

Minden olyan Állampolgár, akik magyarként él annak válja magát saját hagyományaival egyetemben vállalja, hogy magyar!

Romák, Zsidók, Svábok, Lengyelek, Oroszok, Mindenki vallja magát magyarnak, és álljon ki harcolni az elnyomás ellen, a szólásszabadságért, a Magyarságért, a békés együttélésért, a hazaszeretetért, a hazáért és rakja fel a magyar zászlót a vállára és ordítsa: Magyar vagyok!

 

Isten Áld Meg a Magyart!

 

Köszönöm!

Utóirat: 

Ezen levelet több Fórumon is megszellőztettem Heti hetes Címmel, hogy véletlenül se lehessen letagadni, hogy írtam! 

Budai Gábor Budatest X. Kőbánya!

 

Címkék: magyarok romák. És kik vagyunk?

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu