Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ma szabadnapot kaptam! Férjem drága anyukája elkérte mára a fiúkat. A szomszéd kislány, aki a maga 8 évével igazi mini-anya, amúgy is rengeteget van nála - főleg, mióta apósom másfél éve elhunyt - , imádja pátyolgatni a kisebb gyerekeket. Így négyesben jól eltöltik a napot, míg én végre rendbeszedem a lakást. Na jó, erre már csak egy órám maradt, mivel a city-ben is voltam ügyintézni (sikerült is beszerezni egy új szandit, ha már rámkiabált az AKCIÓ felirat). Szóval, maradt egy kis idő a katasztrófa sújtotta övezet felszámolására, mert utána még összeütök valami kaját és irány a strand!

Hozzá kell tennem, rendszerint a srácokkal együtt megyek ki,hadd szokják a vizet. Szerencsére nem majréznak tőle, bár párszor már sikerült belekuruttyolni... Ilyenkor vagy anyukám (ő is bérletes), vagy Laci, a férjem velünk tart. Két ekkora gyerek szerintem még fejenként igénybe vesz egy felnőttet. Rendszerint Tomika hisztijével zárul a buli, mert már lassan jön a zárás, és a szája is kékül kicsit, de esze ágában sincs hazamenni.

Szóval, most kivételesen egyedül megyek ki. Úszok egy kicsit, meg olvasnivalóval a kezemben heverészek - maga a Kánaán! Nekem ez a tökéletes kikapcsolódás.

 

Címkék: pihi van

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu