Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tegnap Pestre kirándultunk, Tomika először látta a fővárost. Indulás reggel, a 7.18-as vonattal, érkezés este 9-kor, közte tömény élmény.

Első program a Vasúttörténeti park volt, ha már egyszer két vonatmániás fiunk van. Nem semmi, amit láttunk, még nekem sem, akinek  műszaki érdeklődése annyi van, mint egy tál süteménynek. Mozdonyok, körgarázs, fordító, terepasztalok, kisvonatozás a kertben. Lacit a nagyobb, "történelmi" mozdonyok érdekelték leginkább, a skacokat meg minden, a játszótérig bezárólag.

Ebéd után metróztunk a Kossuth térre, onnan séta a Lánchídon át, Siklóval fel a Várba, séta a Várnegyedbe a Moszkva téri metróig.

A panoráma csodálatos, az idő 20 fok körüli, kicsit borús, vagyis ekkora sétához ideális volt. A naptejet és az esernyőt is hiába cipeltem (meg még egy rakás dolgot...) Nem gondoltam, hogy ekkora utat hiszti nélkül le lehet zongorázni, de sikerült!

Készült egy csomó kép, de a lényeget azt hiszem az adja vissza, amit Gabi mondott a vonaton hazafelé: "Anya, annyi mindent tanultunk ma!"

Címkék: budapest kirándulás vonat

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu