Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:



Az angyalok olyanok, mint egy láthatatlan kéz, amely visszahúz a szakadék széléről. Nem teszik rendbe helyetted az életedet, de támogatnak abban, hogy minden szükséges energiát megkapj ahhoz, hogy végre otthon érezd magad. Vannak események, amelyeket úgyis meg kell tapasztalnunk, de ők akkor is kitartanak mellettünk.

Mindig jelen vannak, és ha egyszer megtapasztaljuk a csodás találkozás örömét, egész életünkben vágyakozni fogunk utána. Ahhoz, hogy téged is körbefonjon ez a gyógyító energiamező, nem kell mást tenned, mint szeretni és elfogadni magad. Ez az első lépcsőfok, hogy tiszta szívvel és elmével vehesd föl a kapcsolatot az őrangyaloddal.

Tudjuk, hogy a kimondott szónak hatalma és ereje van. Kérd fennhangon az angyalokat, hogy segítsenek, adjanak erőt, hogy megoldhasd a problémáidat. A hatás biztosan nem marad el, hiszen ők azért vannak, hogy neked jót tegyenek. Várd a jeleket, figyelj minden apróságra.

Sokszor egy intuíció formájában érkezik a válasz. Éppen ezért is bíznod kell magadban, hogy merj hallgatni a belő megérzésedre, még akkor is, ha az a józan eszeddel kerül összeütközésbe. Közelebbi kapcsolatba úgy kerülhetsz az angyaloddal, hogy nevet adsz neki.

Ápolj vele intim kapcsolatot. Mindennap beszélj hozzá, oszd meg vele legtitkosabb vágyaidat, félelmeidet és hibáidat. Az emberi léleknek szüksége van arra, hogy olykor elmondja, mi bántja. Megkönnyebbül utána.

Ha úgy érzed, az ő iránymutatásával lábaltál ki egy nehéz helyzetből, adj hálát, és köszönd meg. Ennek nagyon örülni fog, hogy értékeled az erőfeszítéseit. Ha bízol, hiszel és nem utolsó sorban cselekszel, az angyalok segítségét mindig magad mellett tudhatod.



fotó: internet











Címkék: mely vigyáz rád"

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu