5 dl hab tejszin
1 nagy pohár tejföl
1 csomag vaníliás cukor
2 csomag babapiskóta
1 üveg meggybefőtt
rumaroma
Elkészítés
A hab tejszint a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, és hozzákeverjük a tejfölt. Egy közepes méretű kapcsos tortaformába leteszünk 1 réteg babapiskótát, amit a meggybefőtt leszűrt és rumaromával ízesitett levével meglocsolunk. Erre szórunk egy kis meggyet, majd egy réteg krém következik. Kb. három réteget tudunk csinálni, a végén a tetején elsimítjuk a krémet, amit ízlés szerint gyümölccsel vagy tortadíszítővel díszíthetünk. Egy napra hűtőbe tesszük, és levéve a kapcsot lehet szeletelni, mint egy tortát. Ha azt akarjuk, hogy biztos összeálljon a krém, tehetünk bele zselatint is!
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!