A piskóta lapot három részre vágjuk, a tejszint nagyon kemény habnak felverjük, három fele osszuk, egy részt félre teszünk a díszítéshez. A maradék tejszínhabhoz hozzátesszük a darált diót, porcukrot, vanília cukrot, és jól összekeverjük.
Egy lapot tálra teszünk, meglocsoljuk rumos sziruppal, rákenjük a diós krém felét, rátesszük a második lapot, azt is meglocsoljuk, rákenjük a maradt diós krémet, meglocsoljuk a harmadik lapot, és rátesszük a krémre. Bevonjuk a félretett tejszínhabbal, megszórjuk darált dióval, és diógerezdeket teszünk rá.
Díszítés ízlés szerint. Nagyon finom és hamar elkészül!
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!