Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

-Láttál már zöld pöttyös hernyót átváltozni?
-Hát én igen, amikor tükörbe nézek. Én is egy pöttyös hernyó vagyok/voltam, nem azért mert szeplőm is van meg a zöld a kedvenc színem, hanem mert tényleg átváltoztam. Te aki ezt olvasod, nem kell, hogy hívő legyél, lehetsz ateista mint a férjem aki szerint minden anyag. Még az Isten is anyagból van.
- Megkérdeztem tőle, tudod-e mi tartja fenn pl. a békák szívdobbanását, vagy hogy elvetsz egy krumpligumót és megállíthatatlanul elpusztul és a rohadt krumpli kihajt, majd növekszik, szaporodik. Mivel áramszolgáltatónál dolgoztam – első és utolsó munkahelyemen – az áramot hoztam elő: azt sem látjuk, mégis ott van. A műholdról jövő sugarakat sem látjuk, de a tv láthatóvá teszi. A rádióhullámokról meg a satöbbiről nem is beszélve.
- Namármost minden embernek van egy adóvevője, Neked is!
- Hol a kapcsolója?
- Addig meg nem találod ezt a kapcsolót, amíg oda nem adtad önszeretetedet, akaratodat, a földi dolgokhoz való ragaszkodásodat.
- Ja! Dehogy adod, a tiéd, minden a tiéd.
- Semmi nem a tiéd, csak az, amit magaddal viszel a szemfedél zsebében.
- A szemfedélen nincs is zseb!
- Tényleg.
Amikor én úgy döntöttem 8 évvel ezelőtt, egy vasárnap reggel, az ágyban nyújtózkodva, hogy addig nem kelek fel, amíg el nem döntöm, hiszem, vagy nem hiszem amit az üdvözlégy Máriában észrevettem: „….Istennek szent anyja….” Hoppá megtaláltam Istent, Jézusban „bújt el” Mint Mátyás király inkognitóban. Aztán ha megtapasztalom, hogy ez nem igaz, akkor majd ismét nem hiszek csak magamban, meg a pénzben, meg az akaratomban. Ja és miközben ezt eldöntöttem, abban a pillanatban azt mondtam hangosan: HAZAÉRTEM! No ezen jót nevettem, mert semmi ilyet nem gondoltam, meg otthon is voltam. Ma esett le a tantusz nyolc év után- éppen megint vasárnap van-, tudjátok mi ez a haza?
Az ÖRÖKKÉVALÓSÁG!!!!!!!!!! Ha pedig én ott vagyok, Ti is ott vagytok, legfeljebb nem vesztek róla tudomást. Lehet tiltakozni! A férjem már megtette, homlokon csókolt és azt mondta szentfazék majd zavartan kiment a kertbe megnézni kel-e a tarlókrumpli.
Vele megy az én pillangóm.

 U.I. átváltozásom után elköltöztünk, az utca nevét pár éve megváltoztatták. Biztosan kitaláljátok mire! Nem vicc! :)PILLANGÓ utcára.

Csak nehogy átnevezzék hernyóra! :)

 

 

Címkék: megtérés tanúságtétel örökkévalóság

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Sárkány Sándor üzente 12 éve

Nagyon szimpatikus nekem ez az írásod, több szempontból is.
Őszinte vallomás a hitedről, melybe csipetnyi öniróniával vezeted be az olvasót és olyan ügyesen érvelsz, hogy a "hitetlent" is képes vagy zavarba hozni vele, aki csak kisétál a kertbe, hogy a saját szemével győződjön meg a krumpi keléséről.
Ezem ágában sincs vitatkozni veled, hiszen nagyon is jól tudom, hogy állandóan abban az "ÖRÖKKÉVALÓSÁGBAN" vagyunk, amiről sokan gondolják azt, hogy nem is létezik!

Szeretettel
Sanyi

Válasz

Stelkovicsné Balogh Judit üzente 14 éve

Az áldott élő Isten aki elkezdte a munkáját életedbe,folytassa bármi árba is kerülne ez-legyen áldása életeden -mások javára,szüntelen bízz Benne- így nem csalatkozol soha-

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu