Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tegnap sikerült olyan parasztra innom magam, hogy éjfélkor az agyam már csak trágyázni volt jó. Nagyon jól esett, most olyan stresszmentes vagyok, mint nagyon ritkán.

Csak van egy nagyon bonyolult problémám, ami annyira megeröltető, hogy izomlázam van tőle. Megismerkedtem neten egy lánnyal, csak msn beszélgetünk, és kb 3 képet láttam róla. Szinte semmit sem tudok az életéről, és tudom, hogy az egyik barátomba szerelmes. Akkor miért van az, hogy már két napja róla álmodom, teljesen reális, könnyen felidézhető, szinte kézzelfogható álmokat. Nem értem, hogy képes az agyam valakit, pár fotó kapcsán teljes, 3 dimenziósnak érzékelt testként felépíteni, személyiséggel ellátni? Csak ennyi információ alapján. Csodálatos eszköz az agy, de nekem ez akkor is kicsit felfoghatatlan. Azt sejtem mi az oka, hogy megtette. Jelenleg ez a lány testesít meg mindent amim nincs és amire vágyok. Ezért az agyam segít, hogy legalább álmomban vele lehessek. Nem hinném, hogy szerelem, de az is lehet belőle.

Őszintén megvallva nem sok értelme lenne a kapcsolatunknak. Én itt élek Dániában, és még 10 évig nem valószínű, hogy negyedévente egy hétnél többet tudnék otthon tölteni. Ő nem kezdene új életet egy másik országban egy ismeretlennel. Van munkája, jövőképe. Kár is ezen elmélkedni, csak víz és cukorpazarlás.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu