Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mama ne menj át, mert veszélyes nagyonMama ne menj, ne hagyj a másik oldalonvigyázol azt én jól tudom, de álljon le minden forgalom,ha az én kis anyukám átszalad az uton.
Mennyi sok év szállt el azóta, nem is számolomkis hajlott háttal csendesen átkarolt.látod felnőtt a kisfiad, hát bizd csak rám magadnincs ki ugy jobban simogat.
Mama ne menj át mert veszélyes nagyon,Mama ne menj had várjanak a tul oldalonvigyázol azt én jól tudom, de álljon le minden forgalomha az én kis anyukám áttipeg az uton.
Hosszú és nehéz volt az életszegénység, háboru és három rossz gyerek.Azt mondod várnak már nagyonamott a tulsó oldalon, ahová nem hallatszik át az én dalom.
Mama ne ment át itt kellesz még nagyonMama ne menj, had várjanak a tul oldalonEgy kicsit fogd még a kezem, belőled dobbant a szivemhát nélküled mit ér az életem.
Mama ne menj át, itt kellesz még nagyonMama ne menj hadd várjanak a tul odlalonvigyázol azt én jól tudom, de álljon le minden forgalomha az én kis anyukám átlibben az uton.
Ne félj, hogyha fáj én viszlek bárhovácsak vihesselek még nagyon soká.Megrágok minden falatot, ha fáj a fogadahogy te is régen helyettem, mikor sirt a kisfiad

Címkék: varga zoltánné.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu