Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mária blogja

Nem tudott mit reagálni erre, csak döbbent arccal nézett...

'Nemrég egy szupermarketben vásároltam, amikor a fiatal pénztáros hölgy azt javasolta nekem, hogy inkább a saját táskáimat használjam, mert a műanyag zacskó nem környezetbarát. Bocsánatot kértem, és elmondtam neki, hogy „az én időmben nem volt még ez a „zöld” dolog.
A hölgy azt válaszolta, hogy „azért van ma ezzel problémánk, mert az Önök generációja nem törődött eléggé azzal, hogy a környezetet megóvja a jövő nemzedékének”.

Címkék: varga zoltánné.

Tovább 

Szálljatok le betlehemi angyalok!Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot,s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek:boldog, békés ünnepeket ..Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen.Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafénynél ünnepelnek Mosolyogva mondják néked: békés boldog ünnepeket!Mikor kigyúlnak a fények, pajkos koboldok zenélnek.Huncut mosollyal egy rád kacsint, és közben csillámport hint.Így adja át az üzenetet: kellemes ünnepeket!Csillagfényes álmaid váljanak valóra,legyen ünnep lelkednek minden nap és óra.Kerülje a bánat örökre el házad,érjen annyi,boldogság, mit ember csak kívánhat!Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem:gondolj ma azokra, kik szívedbe férnek!Eszembe jutottál te és a családod,ezúton kívánok boldog karácsonyt!Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben.A szeretet ma újraéled, halkan szól most minden ének.Körülölel, mint egy bársony, legyen boldog a karácsony!Áldott estén, karácsony éjen angyalok szállnak fenn az égen.Mindenkihez be-benéznek, mindenhová odaérnek.Áldást hoznak minden házra, csillagot a fenyőfára,varázslatos karácsonyt kívánva.Hozzon a Jézuska sok-sok ajándékot,járja át boldogság az egész családod!Odakint hó hull, idebent csend ül.Az áhítatban pici harang csendül.Egy angyal csendben a fa mellé repül,a szeretetet hozta nekünk ünnepül.Békés boldog karácsonyt kívánok!

Címkék: varga zoltánné.

Tovább 

"A jó Isten Áldása hulljon otthonodra,boldog légy és ne gondolj a múló rossz napokra.Daloljon a lelkedben száz gyönyörű érzés,hinned kell hogy teljesül minden igaz kérés.
Szívből jövő szeretet öleljen át téged,vigye tőled messzire a nagy sötétséget.és amikor úgy érzed a remény elfogyott,ragyogjon fel újra fényes csillagod."

Címkék: varga zoltánné.

magyar,,

11 hónapja | 0 hozzászólás

Az egész civilizált világ adósa Magyarországnak az ő múltjáért. Amidőn Amerika még Európa méhében leledzett, Magyarország gátolta meg a barbárok terjeszkedését, Magyarország őrizte a civilizált világ biztonságát. Nincs fényesebb történelem mint a magyar nemzeté.”„Aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész világnak.”„Európa népei mind irigylik a magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért gyűlölet veszi őket körbe.

Címkék: varga zoltánné.

Tovább 

MAJLÁTH JULIA 1921 - 1976 . . . a szerző..
JÁKÓ VERA 1934 - 1987 ..

Jákó Vera : Köszönöm mama - dal

Zene , s Szöveg : Majláth Júlia 1921 - 1978 ..

Csókról és vágyról szól a legtöbb dal,
Szívünk ilyet sokat hall!
Én egy más témáról írtam ezt a dalt,
Dúdolják együtt majd!
Az iskolába kézen fogva vittél, és csókkal vártál mindennap haza.
S ha beteg voltam, virrasztottál nappal-éjszaka. Köszönöm, mama!
Az asztalomra barna cipót tettél, mely lágy volt, mint az ajkad lágy szava.

Címkék:

Tovább 

A karácsonyi ünnepkör advent első napjával kezdődik, és vízkeresztig tart. Advent első vasárnapja, amely Szent András napjához legközelebb eső vasárnap, egyúttal az egyházi év kezdetét is jelenti. Jellemzően ebben az időszakban kezdődik a karácsonyi ünnepekre való felkészülés és bevásárlás.Magyarországon csak a 20. század vége felé kezdődött el az adventi koszorú népszerűsége. Az első adventi koszorút Johann Hinrich Wichern, német evangélikus lelkész készítette el 1840-ben egy árvaházban, oktató jelleggel.

Címkék: varga zoltánné.

Tovább 

Egyre csak peregnek a napok az évek homokóráján,
Lassan fogyó kanócként az élet égő gyertyáján.
Amit máig megéltél, majd emlékké kövülnek,
Akár jók, rosszak, keserűek, vagy szépek.

De felejtsd el mi fájt, csak a jókra emlékezzél,
Letévén a terheidet, az utadon továbblépjél!
Lásd nem hiábavaló a céltudatos, küzdő élet,
Ha minden rezdülését áthatja az igaz szeretet.

Íme, újabb mérföldkőhöz érkeztél eme mai napon,
Kívánom Neked, hogy továbbra boldog légy nagyon!

Címkék: varga zoltánné.

Tovább 

Kedves Gyuszikám ! Szeretnék énekesmadár lenni,- e csodás napon hozzád repülni,teljes szívemből dalra fakadni!De mivel én madár nem vagyok,

így ezért dalra sem fakadhatok.Tavasszal a fák rügye kipattan,
mondanivalóm versben tudattam!Rügyekből szép virágok kinyílnak,
lelkemből jókívánságok szállnak.Legyen szívedben boldog vigalom,
a jó Isten éltessen - e szép napon!Erőben egészségben szeretteid és barátaid körében hosszú boldog életet kívánok.Sok szeretettel.Marika

Címkék: varga zoltánné.

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu