Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

    Elkészítés: A karfiolt rózsákra szedem, és sós vízben megfőzöm.

    Közben az olívaolajon megfuttatok 2 gerezd reszelt fokhagymát, beleteszem az apró kockára vágott csirkemellet, sózom, borsozom, és egy kicsit megpirítom.

    A joghurtot összekeverem a tojással, ebbe is belenyomok 2 gerezd fokhagymát, sózom, borsozom, és a sajt felét reszelve szintén belekeverem.

    Egy jénaiba teszek 1 evőkanál olívaolajat, egy réteg karfiolt, erre teszem a megpirított csirkemellet, a csirkemell tetejére ráöntöm a sajtos joghurt felét, majd újabb adag karfiol következik. Erre teszem a maradék joghurtot és a maradék reszelt sajtot.

    Előmelegített sütőben 160 fokon 40-50 perc alatt pirosra sül.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu