Kis türelmet...
Elkészítés: A karfiolt rózsákra szedem, és sós vízben megfőzöm.
Közben az olívaolajon megfuttatok 2 gerezd reszelt fokhagymát, beleteszem az apró kockára vágott csirkemellet, sózom, borsozom, és egy kicsit megpirítom.
A joghurtot összekeverem a tojással, ebbe is belenyomok 2 gerezd fokhagymát, sózom, borsozom, és a sajt felét reszelve szintén belekeverem.
Egy jénaiba teszek 1 evőkanál olívaolajat, egy réteg karfiolt, erre teszem a megpirított csirkemellet, a csirkemell tetejére ráöntöm a sajtos joghurt felét, majd újabb adag karfiol következik. Erre teszem a maradék joghurtot és a maradék reszelt sajtot.
Előmelegített sütőben 160 fokon 40-50 perc alatt pirosra sül.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!