Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

 

 

network.hu

 

 

 

Tudom, hogy a mai világban nagyon sok embernek, nagyon sanyarú sorsa van. De elgondolkodtatok már azon, hogy miért? Miért kerültünk ilyen rossz anyagi és lelki helyzetbe?

 

Koromnál fogva mondhatom nyugodtan, hogy az eddigi politikai rendszerek elhitették velünk, hogy dolgozzunk valahol, ahol havi fix jövedelmünk van és majd kapunk nyugdíjat a munkával letöltött évek után. Senki sem tanított meg minket arra, hogy másképp is lehet gondolkodni, hogy saját magunk is gondoskodhatunk a jövőnkről, nem tanítottak meg a módszerekkel.

 

Pár hete végre elolvastam Robert T. Kiyosaki  Gazdag Papa Üzleti iskola c. könyvét és rájöttem, hogy ezt a könyvet mindenkinek el kellene olvasni, hogy megváltozzon a gondolkodás módja.

 

Kiyosaki világosan elmagyarázza, hogy mennyire fontos, hogy olyan dolgokat tanuljunk, aminek a hasznát veszük az életben. Nem magának a pénznek a megszerzése a legfontosabb, hanem az az út, amin végigmegyünk sikerünk eléréséért. Ezt az utat úgy kell megtenni, hogy másoknak is segítsünk közben életük jobbá tételében.

 

Érdekes, hogy a legjobb oktatási módszert a network marketing hálózatoknál találta meg. Igen az MLM-ben! Persze csak az igazi, termék- illetve szolgáltatást forgalmazó cégeknél. Ezeknél ugyanis az a lényeg, hogy egyre több fogyasztóik legyenek, mert így tudnak egyre több jutalékokat szétosztani. Ezt pedig csak oly módon tudjuk elérni, hogy mi magunk is tanulunk, de ugyanakkor a hozzánk csatlakozókat is megtanítjuk a következőkre:

 

 1. sikeres hozzáállás,

 2. vezetői jártasság,

 3. kommunikációs jártasság,

 4 emberekkel való bánnitudás,

 5. a személyes félelmek, a kétségek és az önbizalomhiány leküzdése,

 6 az elutasítástól való félelem leküzdése,

 7. pénzkezeléssi jártasság,

 8. befektetési jártasság,

 9. felelősségvállalási jártasság,

10. jártasság az időbeosztásban,

11. jártasság a célok kitűzésében,

12. rendszerismeretek.

 

Nem minden hálózatban törődnek a tagok képzésével. De azok a hálózatok csak piramos játékok, amik törvénytelenül működnek kihasználva az emberek hiszékenységét és gyors pénzszerzési vágyát.

 

Egy komoly hálózatban 1-2 év a kifutási idő - ez idő alatt sokat kell tanulni, fejleszteni kell saját magunkat lelkileg is, hogy el tudjuk hinni magunkról, hogy képesek vagyunk nagy álmok megvalósítására. Álmokról beszélek, mert az álomnak sokkal nagyobb hatása van.

 

Persze ezt elsősorban azok tudják elkezdeni, akiknek van még munkájuk, jövedelmük, vagy elég anyagi tartalékuk ahhoz, hogy belefogjanak egy szabad életet biztosító hálózati munkába.

 

Kevesen vettétek észre, hogy az ország, ahol élünk, a legnagyobb piramis rendszer: felül van a kormány a kiemelkedő jövedelmekkel, mi pedig valahol a legalsó szinten vegetálunk, pedig a mi pénzünkön élnek ott fennt olyan jól "választott" politikusaink. Ez szerintem egy tipikus pilota játék!

 

Én is elég sokára értettem meg, hogy el kell olvasni azokat a könyveket, amik a network marketingről szólnak. Annyi minden másra odafigyelünk, elolvasunk, nézzük a TV különböző sorozatait, műsorait és közben sírunk, hogy milyen rossz nekünk. Pedig a megoldás itt van az orrunk előtt, csak nem akarjuk észrevenni, mert esetleg valaki azt mondta, hogy ezek csak az agyunkat akarják átmosni. És ha így van? Akkor mi a baj abban, hogy átprogramozzuk az agyunkat egy jobb életre.

 

Legyen már elég a sok önsajnálatból, hogy mindek még az ág is húz. Ez nem igaz! Minden embernek jogában áll szabadon, függetlenül, boldogan, sok-sok örömben élni!  Annyi minden fölösleges dolgot megtanulunk az életben! Miért ne tanulnánk meg a módját annak, hogyan legyünk boldogabbak?

 

Az inetrneten, a Youtun nagyon sok anyag van erről a témáról, csak meg kell keresnünk. Annyi időt eltöltünk különféle játékokkal, ismerkedéssel - ennek az időnek csak a töredékével mennyi mindent lehetne tanulni?!

 

 

 

"A sors osztja a kártyákat, te viszont megtanulhatod, hogy hogyan játsz jól e lapokkal. A sors ellen harcolni nem lehet, de a szabályokat betartó jó játékosnak gyakrabban van szerencséje.

 

Ki állna oda egy szántóföld elé, és követelne termést anélkül, hogy előbb elvetne valamit? Egyetlen normális ember sem. De ugye az ismerős, hogy valaki anélkül vágyott sikerre és elismerésre, hogy előzőleg hajlandó lett volna a kellő időt és erőfeszítést a munkába fektetni? Az ok-okozat törvénye szerint az első mindig a befektetés, és csak ez után jöhet a megtérülés.

 

A legeslegfontosabb döntés, amelyet meg kell hoznod életed során: Ok akarsz lenni, vagy okozat? Ha az okot választod, akkor Te írányítod a dolgokat. Ha okozat - akkor beletörődsz mindenbe, amit a sors rád mér"

- Keith Ellis: A csodalámpa"

 

 

További szép napot kívánok!

 

Barna Zsóka

 

http://www.bazsoka.dxn.hu

 

 

A világon 600 millió embernek van autója,

A Facebook felhasználóinak száma 750 millió,

Összesen kb. 2 milliárd ember dohányzik…

 

De van valami, amit még ennél is többen szeretnek: közel 3 milliárd ember kávézik rendszeresen.

Ön melyik üzletben van?

 

A sikeres üzletemberek tapasztalatból tudják, milyen óriási a szerepe egy megfelelően időzített döntésnek.

 

Bővebb információk: 36 30 661 2072

 

 

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: barátság dxn egészség jövedelem kávé mlm nemzetközi politika tanulás válság

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu