Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

http://youtu.be/pJ0K1PdnClc

 

 

network.hu

 

 Hogyan éreznéd magad, ha nem lenne gond befizetni a csekkeket, ha nem függnél a mindenkori kormány döntéseitől, ha biztos jövő elé nézhetnél, ha egészséges lennél, ha több szabad időd lenne, ha többet lehetnél szeretteiddel, ha ....... és sosorlhatnám még a kívánságokat, de nem teszem, mert Te jobban tudod, mire van szükséged a jobb, szabadabb élethez. Csak egy lehetőséget szeretnék mutatni. Rajtad áll, hogy elfogadod, vagy sem. Minden a saját döntéseden múlik.

 

Pénz, siker, karrier, dinamikusan jó csapat munka - ez az amit megtalálsz a DXN-nél.

 

http://bazsoka.dxn.hu/blog-2012-04-18-Jo_helyen_vagyunk

 

Ez a nagyszerű lehetőség gyökeresen megváltoztathatja a mostani életedet és megteremti számodra az anyagi függetlenséget.

 

-  A saját magad főnöke lehetsz.

-  Nem kell óriási összegeket befektetned (azt is csak pár hónapig)

-  Senkit sem kell meggyőznöd semmiről.

-  Az idődet Te osztod be saját magad számára.

-  Nem kötelező értékesíteni, nem kell vállalkozói engedély (a cég intézi)

-  Nincs kötelezettség, mindenben szabadon dönthetsz.

-  Több időt tölthetsz családoddal, gyermekeiddel, unokáiddal.

 

http://youtu.be/pJ0K1PdnClc

 

Miért a DXN?

 

Mert csak arról kell döntened, hogy kipróbálod-e.

Mert Te is meg tudod csinálni, ha meg van a miérted.

Mert rengeteg kávéfogyasztó ismerősöd van.

Mert minden 30 másodpercben 120.000 cssze kávét isznak meg csak Európában.

Mert egy átleg magyar évente 5 kg kávét fogyaszt, de nem bniztos, hogy finomat.

 

 

 

network.hu

 

A ganodermát keleten a gyógynövények királyának tartják a szervezetre gyakorolt jótékony hatása miatt:

-  Vértisztító.

- Méregtelenítő, lugosító.

-  Vérnoymás beállító.

-  Májkimélő.

-  Bélműködést szabályozó.

-  Immunrendszert stabilizálja.

 

Magyarra lefordítva, ha elkezded ezeket a termékeket fogyasztani: az egészségedbe fektetsz be, ami a mai gazdasági és politikai helyzetben az egyetlen járható út sokunk számára.

 

Tudom, hogy nagyon sokan idegenkednek az MLM rendszertől, de ez csak azért van mert vagy rossz helyen próbálkoztak, vagy nem volt türelmük végig csinálni, vagy nem akartak új dolgokat megtanulni. Kényelmesebb leszólni valamit, amit csak felületesen vagy csak mások elmondásából ismerünk, mint becsületesen megtanulni és kitartással csinálni.

 

 

http://zsokavejakellnekem.bloglap.hu/oldalak/miert-felnek-az-emberek-az-mlm-rendszertol-8013/

 

"Van egy hasznos szabály az életre: nem neked kell megvívni az összes csatás, ami az utadba kerül. Válaszd ki azokat, amelyek fontosak és hagyd, hogy valaki más küszködjön a többivel." . Andrew Lane-

 

A DXN-nél kitaposták az utat előttünk, nekünk csak csatlakozni kell, csak a kávénkat  kell lecserélni elsőnek.

 

Csatlakozási előnyök:

 

-  Életre szóló tagság.

-  Felhalmozódó pontrendszer.

-  Alacsony havi fenntartási költség.

-  Nincs visszaléptetés.

-  Élvezeti cikk a termék.

 

 

http://temitszeretnel.blogspot.com/2012/03/kinek-es-miert.html 

 

 

" Azoknak a többségét,akiknek nem sikerül a szükségleteiknek elegendő pénzt felhalmozni,általában igen könnyen befolyásolja mások "véleménye".Hagyják,hogy az újságok és a "pletykálkodó" szomszédok "gondolkodjanak" helyettük.A "vélemény" a legolcsóbb dolog a világon.Mindenki készen áll elhalmozni véleményekkel bárkit,aki vevő rá.Ha a döntéseidben befolyásolnak mások "véleményei",akkor sosem leszel sikeres egyetlen törekvésedben sem,nemhogy abban,hogy a saját vágyadat pénzzé változtasd." (részlet : Napoleon Hill : Gondolkodj és gazdagodj! című könyvéből)

 

‎"Napjaink változásai - amit sokan válságnak neveznek - egyre jobban megkövetelik a hozzáállás megváltoztatását,a kapcsolatok formáinak és minőségének átértékelését,a szorosabb együttműködést,vagyis a más minőségű munkát.Nagyon sokan ilyenkor panaszkodni kezdenek,dühösek a körülményekre,pedig azokat el kell fogadnunk.Ha nem tudják átalakítani a gondolataikat,akkor biztosan garantált az elégedetlenség,a kudarc." (MLM magazin : Tonk Emil)

 

“Nemcsak azért vagyunk manapság kimerültek, mert sokat robotolunk, hanem mert olyasmit csinálunk, amit nem szeretünk, és olyan légkörben élünk, amelyben nincs szeretet. Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük, milyen teljesítményre vagyunk képesek. A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad. Fáradhatatlanná teszi az embert, feltölti erővel.” (Müller Péter: Szeretetkönyv)

 

"Legtöbbször nem tudjuk, valójában mire várunk. Vannak, akik olyan állhatatosan várnak, hogy közben elmúlik az ifjúságuk, elsuhannak mellettük a lehetőségek, elszáll az életük, és nem veszik észre, hogy valami olyasmire vártak, ami mindig is ott volt körülöttük. A fenébe is! Mikor kezdünk már el úgy élni, hogy megértjük az élet sürgető dübörgését? Ez itt most - ez a mi időnk, ez a mi napunk, ez a mi nemzedékünk, nem pedig a múlt valamely aranykora vagy a jövő ködös utópiája. Ez itt az időnk, akár lelkesedünk érte, akár nem. Ez itt a mi időnk még akkor is, ha gyakran kiábrándítónak, fárasztónak, unalmasnak találjuk. Ez az élet, ami nekünk adatott. ... és múlik, múlik... Mi a csudára várunk hát?" (Talmud)

network.hu

 

Barna Zsóka

 

http://www.bazsoka.dxn.hu

http://www.bazsoka.dxn.hu/termekek 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: dxn egészség ganodermás termékek jövedelem jövedelem ganodermával kávé mlm nemzetközi nyugdíj

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu