Kis türelmet...
Miért ajánlom bátran a ganoderma kávé fogyasztását?
Ezt a kávét egy nap alatt szállítják Brazíliából, nincs csírátlanítva, nincs benne aroma.
A hagyományos kávét fél évig szállítják, teli tartósítóval, ammóniával. Csupán az aromát adják el!
Akkor nézzük, mennyi is a koffein a ganoderma kávéban? Kevés! A sok koffein rontaná a gomba élettani jó hatásait.
Mit is tesz ez a kevés koffein? Bevezeti a gomba hatóanyagait a májba, és ez adja a kávénk azonnali frissítő hatását – ugyanis a koffein vonzódik a májhoz. A hosszantartó hatást a gomba alkotóelemei adják, mint a Kálium, Nátrium, Magnézium, Foszfor, Vas, C-vitamin, B vitamin, Fehérje.
Jó tudni, hogy a koffein a máj gyógyítója. Tehát fontos a szervezet számára a jó koffein!
Mit tud? Miért nem szabad leszokni róla?
-A kávéban 4x annyi antioxidáns van, mint a zöldteában!
-A svájci Nestle Kutatási Központ vezette lap szerint a kávé legyőzte a kakaót, a gyógyteákat, és a vörösbort is antioxidáns tartalmát nézve.
-A kávé rendszeres fogyasztása csökkenti a Parkinson kór kockázatát. (A Parkinson kór elleni gyógyszerek is kávészármazékot tartalmaznak.)
-Csökkenti a cukorbetegség kockázatát.
-Antioxidáns és kinintartalma javítja a test reagálását az inzulinra.
-Ásványi anyagokat is tartalmaz, mint pl a Magnézium.
-Antioxidáns tartalma révén erősíti a vérben lévő enzimeket, és ez véd a vastagbélráktól.
-A kávéban lévő antioxidáns szintje a pörköléssel emelkedik.
-A kávéfogyasztás 80%-al csökkenti a májzsugor kockázatát, segít az asztma kezelésében, csökkenti az akut szívkoszorúér betegségek kialakulásának kockázatát.
-A kávé csökkenti a fejfájást, javítja a kedélyállapotot, megelőzi a fogszuvasodást.
-Képes ellensúlyozni még a dohányzás és az erős alkoholfogyasztás káros hatásait is.
Jó hír, hogy a ganoderma kávéban lévő kevés káros koffein-részt, az Adenozin, a gomba egyik alkotóeleme kivezeti a szervezetből.
És ha ennyire hasznos tud lenni a koffein a szervezetünkre, mennyivel inkább jó hatása van a pecsétviasz gombával összehozott kávénak!
Mert:
-Nincs káros koffein lerakódás, melyet nehezebb kiüríteni a szervezetből, mint a nehézfémeket.
-Nincs hullámvölgy néhány órával a kávézás után.
-Nem zaklatja fel a szívet, a keringést, az idegeket.
-Nem zavarja az alvást.
-Nem tartalmaz, illetve közömbösítve van benne a c s e r s a v!
-A gomba alkotórészei, a szerves germánium, poliszacharidok, vitaminok helyreállítják az immunrendszert, segítik az emésztést, megnövelik a vér oxigénszintjét, tehát egészségünket szolgáják.
A ganoderma kávé kimondottan l ú g o s í t !
Miért?
-Mert alacsony a savszintje. Ezért képes egyensúlyban tartani a szervezet PH-ját.
-Mert magas koncentrációban tartalmazza a jó PH-hoz szükséges Alkaloidokat.
-Mert a vér megtisztítása révén az agyban,- hol a keringésünk 70%-a van, - tiszta vér áramlik,
mely pozitívvá teszi gondolkodásunkat, - és ez is lúgosító tényező!
-Mert a keserű íz (a kávé mellett a gomba íze is kesernyés) jó hatással van az epe –és hasnyálmirigy működésére, vagyis az emésztésre. Fontos a keserű íz bevitele, a szív is meghálálja.
-Mert ezáltal javul a bél perisztatikája, rendeződik a székrekedés.
-Mert még a vastagbélből is képes a visszamaradt bélsarat kitisztítani.
-Mert óriási jótékony hatása van a v e s é r e, melyet úgy tart a kínai tudomány, hogy a félelem tanyája. Tehát legyőzi a „f é l s z” állapotot.
Műszeres állapotfelmérés eredményei azt mutatják, hogy míg a hagyományos kávé izgatja, és gyulladást okoz a gyomor belső nyálkahártyáján, addig a ganoderma kávé tökéletes értékeket mutat, tehát nem irritálja a gyomrot.
A ganoderma kávéból nyugodtan lehet többet is fogyasztani naponta, egy adag kávé 1 szem ganoderma kapszula hatóanyagának megközelítőleg 1/3 részét tartalmazza.
A Classic és a 3-az 1-ben kávé dupla adagot tartalmaz, a Mocha akár napi 3 alkalomra is elosztható.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!