Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Szeretsz utazni vagy csak szeretnél? A mai világban nem az a legfontosabb problémánk hova utazzunk és eljutunk-e valaha is a Bahama-szigetekre. De miért nem? A válasz általában: mert nincs pénzem. Akkor csinálj magadnak! Senki nem fog helyetted dolgozni és senki nem fog pénzt keresni neked, maximum támogat és segít benne, de az oroszlánrésze a tiéd.

Ritkán adódik olyan lehetőség, hogy olyan céget találj, ahol a világ 2 olyan iparágát hozzák össze, amelyek a legdinamikusabbak között vannak és folyamatosan fejlődnek (nézz csak utána a számoknak az utazás és a mobilalkalmazások területén). 

Persze ami a legfontosabb, Te is kiveheted a részed ezekből az óriási piacokból. Már bánod, hogy kimaradtál a mobil indulásából? Én nagyon. 

Nem kell súlyos 10 vagy százezreket költened, nincsenek lehetetlen követelmények. Elkezdheted a pénzkeresést ingyen is, de a klubtagsággal, ami 25$ magasabb szintre léphetsz. Nem ígérem, hogy milliomos leszel pár hónapon belül, de egy nagyon jó havi fizetésed lehet (pár százezer), ha egy kis munkát szánsz rá. 

Ha csak utazni szeretnél, akkor egyszerűen vedd igénybe a kedvezményes lehetőségeket teljesen ingyen (itt böngészhetsz az ajánlatokban:  http://workclub.chachingbooking.com). Regisztrálj ingyen és kapsz egy ugyanilyen oldalt.

Ha az üzlet is érdekel és még nagyobb kedvezmények, akkor keress meg, hogy elküldjem az anyagokat vagy elmondjam az információkat, ami Téged érdekel. Nem kell félned, attól, hogy információt kérsz, a jövőben nem foglak zaklatni. A Te életed, a Te döntésed!

 

Címkék: app kedvezményes repülőjegy nyaralás utazás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu