Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zongora billentyű

Tészta:

25 dkg liszt
2 tojássárgája
2 evőkanál porcukor
12 dkg margarin

Diós massza:

15 dkg dió, 15 dkg porcukor, baracklekvár

Hab:

2 tojásfehérje, 20 dkg porcukor

Tésztának az anyagait összegyúrjuk, kinyújtjuk kb. fél centi vastagságúra.

A diót összekeverjük a porcukorral és annyi lekvárral, hogy jól kenhető masszát kapjunk ( ne legyen folyós!!! )

A diós masszát rákenjük a tésztára.

Hab:

A tojásfehérjét jól kikeverjük ( nem habbá verjük!!! ) a porcukorral és a diós masszára kenjük.
Vékony rudakat vágunk, majd 200 fokon megsütjük.

Címkék:  

Kategória: Hobbi, játék

Látta 762 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Cserei József üzente 10 éve

Áldott,békés és szeretetben gazdag új esztendőt kíván,a Cserei család ...

Bardocz Magdika üzente 10 éve

Elkérhetném ennek a tortának a receptjét? Csodálatosan finomnak néz ki! Köszönöm!

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ritám, köszönöm, hogy elfogadtad meghívásomat. Várjuk gyönyörű horgolásaid fotóit. Puszillak,Anika

Cserei József üzente 11 éve

ÁLDOTT ÉS KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁN,A CSEREI CSALÁD ...

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Rita! Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok Neked és Szeretteidnek: Erzsike.

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu