Kedves Rita! Már írtam Neked egyszer-kétszer a - facebookon is-, de eddig még nem válaszoltál. A sütemény alap nekem is jól sikerül, ötleteim is vannak a formákhoz, de a diszítés az valahogy sosem sikerül - legalább is a Tiédet meg sem közelíti. (Különben félig-meddig kollégák vagyunk, ugyanis én rajztanár vagyok.) - A cukormáz nálam gyorsan megszilardul, még mielőtt a munkát befejezném. Aztán a nylon-zacskós adagolas sem az igazi. Most vettem előre készített mázat tubusban- majd ha kifogy gondolom talan utána tudom tölteni a saját magam által készített diszítő anyaggal. Ha van valami trükköd a szép diszítések kivitelezéséhez , kérlek osszad meg velem!A hét végén nálunk lesz az unokám, feltétlenül ki szeretném próbálni - már ma is erre kélszültem, "próba-sütést" csináltam. Szóval várom válaszodat, talán nekem is jobban fog sikerülni a diszítés! A munkáidhoz szívből gratulálok, valóságos művész vagy! Szerettel köszöntelek -K.Éva
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!