Kis türelmet...
tetszőleges mennyiségű sós palacsinta
Ragu:
darálthús
3 db paradicsom
1 közepes fej vöröshagyma
kb 3 dl paradicsomlé
pirospaprika
só
bors
A besamel mártáshoz:
4 dl tej
1 ek liszt
késhegynyi őrölt szerecsendió
só
5-10 dkg margarin
vegyes zöldség
A hagymát felkockázzuk, olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén kis kockákra vágott paradicsomot is. Beletesszük a húst, ízestjük, felöntjük a paradicsomlével és megfőzzük.
Besamel mártás:
A margarint felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, kicsit pirítjuk, majd felöntjük a felforralt tejjel. Simára keverjük, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük.
Összeállítás
Palacsintát letesszük,megkenjük a raguval, erre pedig egy kevés besamelt csepegtetünk, és ezt is kicsit elkenjük, hogy nagyjából mindenhova jusson, majd zöldséget teszünk..
A folyamatsort addig ismételjük, míg a legutolsó palacsintához érünk (ezt már nem kenjük meg).
Reszelt sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 206 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!