Íme a recept kedves Irén!:
Két piskótalap, alulra és felülre.
Krém: 3-4 pohár joghurt ( ízlés szerint ízesített )4 dl tejszín, 1 cs. zselatin, 13 evőkanál cukor, gyümölcs( szintén ízlésnek megfelelően )
A joghurtot felmelegíted,beleteszed a cukrot,a zselatint. Ha kihűlt hozzákevered a tejszínhabot és a feldarabolt gyümölcsöt. Formába beleteszed az egyik piskótalapot,ráöntöd a krémet, majd befeded a másik lappal. Éjszakát dermeszted után kifordítod és díszítheted.
A joghurt olyan ízesítésű,,mint amilyen gyümölcsöt teszek a krémbe.
Jó sütést!
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!