Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Lúdláb torta

Lúdláb torta
Lúdláb torta:10 tojásból kakaós piskótát sütöttem,három lapra vágtam,csináltam egy hatalmas adag párizsi krémet(1kg cukor,1kg vaj,40dkg kakaópor,8dl tejszín)Azt hittem rengeteg megmarad és jó lesz másba,de tévedtem.Még mielőtt belefogtam volna az egészbe a meggybefőttet kiborítottam egy tálba,öntöttem hozzá egy rumaromát és tettem bele két kanál cukrot.Ezt állni hagytam.A krémet érdemes előző nap meg csinálni.A meggy levéből kimértem 3dl-t és egy tasak vaníliás pudinggal meg 6dkg cukorral megfőztem.Kavargatva hűtöttem.A fele rumos meggypudinggal megkentem az alsó lapot majd krémmel kentem és belenyomkodtam jó sok meggyet,bevontam megint Párizsi krémmel.Megint piskóta,puding,krém,meggy,krém.Az egészet bevontam Párizsi krémmel.Erre jött saját készítésű kakaós fondant és a díszítés.Eredetileg olvasztott csokival kellene bevonni és meggypuding sem kellene bele.A leve adva volt és nem akartam elherdálni.Azért ment el ennyi krém mert a lúdláb torta eredetileg is extra adag krémmel készül.Én meg nem akartam spórolni vele.Mindenkinek ajánlom mert isteni!Nem tömény,nem nagyon vajas annak ellenére,hogy annak tűnik.Mivel a kakaópor nagyon sokat javít a helyzeten.Ja és a meggy is!!:)

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 566 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu