Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

BIANKÁZÁS PRÓBÁLKOZÁSA(Nem sikerült:(

Próbálkoztam volna ezzel a díszítési móddal,de nem lett szép:(Utólag rájöttem,hogy a széleit nem dolgoztam el és az igazság az,hogy ezzel a házi készítésű fondanttal nekem nem minden sikerül!Rózsát aránylag jól lehet belőle készíteni.A bevonat sem olyan mint pl. a marcipán vagy van egy nagyon jó anyag amit úgy hívnak ,hogy Formix.Na én a utóbbit szeretem nagyon mert nem törik ,szép vékonyra kilehet nyújtani és nagyon könnyű vele dolgozni.A marcipánnal keverve pedig nagyon finom és jó állagú virágokat vagy bármilyen díszt lehet belőle készíteni.Ráadásul nem kellett volna még az alját sem cifrázni(ami szintén nem sikerült!)Ez a kettő így együtt már eleve sok még ha sikerül akkor is.DE AZÉRT TETTEM FEL,HOGY LÁSSA AZ AKI SZINTÉN NEM CUKRÁSZ PALÁNTA,HOGY ILYEN IS VAN!BEVÁLLALOM,HA VALAMI NEM ÚGY JÖN ÖSSZE AHOGY ÉN ELTERVEZTEM.EBBŐL TANULVÁN KÉSZÍTEM EL MAJD A KÖVETKEZŐT,HÁTHA AZ JOBBAN SIKERÜL:))

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 426 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu