Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

tibor blogja

Összeesküvés ... fikció vagy hatékony módszer ?

KAPCSOLD BE A HANGSZOROT KAPCSOLD BE A HANGSZÓRÓT és klikkelj a ...mp3 filenévre ! Flash(swf) hiányában: mp3 letöltés


Összeesküvés : emberek egy csoportja adott cél érdekében úgy cselekszik, hogy tevékenységük célját, lényegét nem hozzák nyilvánosságra, vagy annak tekintetében a nyilvánosságot félrevezetik.

  • Az, hogy emberek egy csoportja célirányosan tevékenykedik, mindennapos dolog.
  • Általában a tervezés és részfeladatokra bontás után megbíznak olyan megbízottakat, akik a teljes tervvel nincsenek tisztában (ez szintén mindennapos dolog).
  • Ezek vagy anyagi haszonért végzik a tevékenységüket, vagy egy számukra fontos eredmény reményében abban a hitben, hogy a tevékenységük ahhoz az eredményhez vezet. Ez az olcsóbb módszer.

Címkék: bankok

Utolsó hozzászólás

Kocsisné Marcsi üzente 10 éve

A világban mindig lesz egy sötét erő aki rombol és van egy fehér erő aki épít....Fehér és a fekete mágus örök harca....Hol egyik, hol másik kerül ki győztesen.

Tehát van összeesküvés is,mert akinek csak az anyagi javak jelentik az Istent,az mindenkin átgázol, ÖSSZEESKÜDIK ELLENED....Ezek az alacsony,sötét energiák, mint vámpírok szívják a tudatlan emberek vérét.Nem tudsz ellenük védekezni,csak ha tudatos emberré válsz és nem adsz több energiát magadból nekik .Nem engeded szívni a véredet. Nem szolgálod őket, nem dolgozol náluk,bojkottálod őket...stb..Fokozatosan szüntesd meg a kapcsolatodat velük, ha élni akarsz....

A világ népességének 1 %a kezében van minden,így a bankrendszer is, de ha kivenéd a pénzed, és nem lenne bankkártyád ,összedőlne a rendszerük....Próbáld ki....BOLYKOTTÁLD ŐKET! Mondjuk szept .1-én az egész világ tegye ezt meg!

Tovább 

Ez a(z) http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=100 Google által tárolt változata. Ez egy pillanatfelvétel, ahogyan az oldal megjelent a következő időpontban: 2011. febr. 21. 19:44:59 GMT. Az aktuális oldal azóta meg is változhatott. További információ

Szöveges változat A következő keresési kulcsszavak láthatók kiemelve: budapesten budapest A következő kifejezések csak az alábbi oldalra mutató linkekben jelennek meg: épülö bevásárlo kőzpontok körűl   body { font-size: 1em; }

Események
<< Február 2011 >>
H K Sz Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            
Naplóm/Verseim Navigáció

Címkék: plázák sukoro bÁbolna

Tovább 

 

Elsősorban Magyar Érdekeltségű Anyagok

bolsi címerAz Ügynök Élete (170 MB, magyar)
Ismeretterjesztő film az Izabella utcai Rendőrségi (később BM) Filmstúdió (kommunizmus alatt felhalmozott) anyagaiból összeállítva az állambiztonsági szakemberek, a lehallgatók, tartótisztek és beszervezett ügynökök működéséről, módszereiről, továbbá házkutatásokról, lehallgatásokról, megfigyelésekről. a film 2002 ben készült.

Kémek a Porfészekben (66.4MB)
Hogyan szervezik be az ügynököket?

Címkék: hitvalok és Ügynökök!

Tovább 

Nemzetközi Érdekeltségű Anyagok

The Obama DeceptionAlex Jones' The Obama Deception pack (215 MB English Dub, KÜLÖN Magyar felirat ITT letölthető)
Egy nagyhatású film, mely lerombolja a hazugságot, mely szerint Obama elnök az amerikai emberek érdekeit, és nem a bankokéit szolgálja. Az Obama jelenség pusztán egy átverés, melyet az Új Világrend készített az emberek megvezetésére. Obama eladható személyisége is csak azt a célt szolgálja, hogy az emberek önként, és a lehető legkevesebb zajjal hajtsák a fejüket a bankokrácia rabigájába.

Címkék: felmelegedés! globális obama

Utolsó hozzászólás

Kocsisné Marcsi üzente 10 éve

Félelmetes világ,de ha ez megijjeszt ,akkor meg is történik veled.Már pedig a félelemre építenek(HÁTTÉRHATALOM)...A félelemtől komor leszel,stresszes,beteg és bevonzod azt ,amit nem szeretnél bevonzani,hiszen rengeteg negatív energiát adsz neki.
Ha megnézem, meghallgatom ezeket,akkor a következő lépésben máris kitisztítom magam,mert nincs szükségem betegségre.

A két erő szüntelen hacban áll egymással.Hol a sötét győz, hogy a fehér....Remélem, hogy a sötét erő éppen a végét járja és aztán felemelkedünk.Egyszerre azonban nem fog mindenkivel megtörténni.Mindenki külön-külön saját magában kezdheti el úgy,hogy pozitív hullámra kapcsol és törli a negatív energiákat.
Hoooponopono (jutube)....: ez egy hawai módszer...egyszerűen csak annyit kell tenned,hogy mindig ismétled:
SAJNÁLOM....KÉRLEK BOCSÁSS MEG.... SZERETLEK.... KÖSZÖNÖM..... Hallgasd szeretettel és töltődj fel ezzel a csodás ZENével ..www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o

Tovább 

A SZÉKELY-MAGYAR ROVÁSÍRÁS ÁBÉCÉJE

 

Az írás eme formája, - mint láttuk a történelmi részben - többször feledésme merült, majd újjáéledt. Ebből következően az írásmód és az ábácé is többször változott, illetve területenként új irányban fejlődött. Ezeknek köszönhetően maga az ábécé sem egyértelmű mára. Különböző kutatók, különböző ábécét állítottak össze, melyek mára 4 nagy csoportot alkotnak, amiből 2 ami, igazán használatban van.

Címkék: rovÁsirÁs

Tovább 

v

A világgazdasági válság megoldásának kulcsa a pénzteremtés demokratizálása: a pénzt a társadalom teremtse. A termelés növelésével elvileg is visszafizethetetlen adósság jelenlegi abszurd helyzete ezáltal megszûnik: a pénz a termelő gazdaság kiszolgálásának, az igazságos elszámolásnak eszközévé válik.


Új: A Diákhoz tartozó pénzteremtés elõadás (2010-03-18, Szeged) vágatlan video (150 / 200 MByte, az LFTR-es pedig az energiáról szól: gázfejlesztõ, és az emberiség eddigi legtisztább kályhája: a sóolvadékos atomreaktor)

2009-ben végleg letisztult a koncepció, amivel bármely közösség (azaz Ön és társai is!) tud elszámolást üzemeltetni, és konvertibilis, inflációmentes pénzt teremteni.

Címkék: a fontossága! pénzteremtés társadalmi

Tovább 

A választási rendszerünk alkalmatlansága A jelenlegi (báb-) "demokrácia" lényege, hogy a vagyonos réteg megszervez egy bábjátékot, a néptömeg pedig pontoz. Ezt hívjuk demokratikus választásnak. Hogyan éri el a vagyonos réteg, hogy a nyertes az Õ vagyonát gyarapítsa, akár (sõt, gyakran) a néptömegek kárára is ? (más szóval "kooperáló" legyen):

  • a kooperálók anyagi támogatása
  • a kooperálók médiatámogatása
  • szavazat-megosztás


Az anyagi támogatás nyilvánvaló.

Címkék: www.falura.hu

Utolsó hozzászólás

Kocsisné Marcsi üzente 10 éve

Vagyis akár otthon is maradhatnánk.Felesleges elmenni szavazni, mert minden előre le van játszva.És ez tényleg így is van...többé nem megyek szavazni...".Demokrácia bábjáték" , ahol mi vagyunk a parasztok ,hülyére véve...

Tovább 

Tejfalussy András: -Szennyezett vízzel írtják a magyarságot!
2006 november 25 - szombat, 14:14 FORRÁS: http://aquanet.fw.hu/
TISZTELT MAGYAR ORSZÁGGYÛLÉS (tanulmány) A NÁTRIUMHIÁNYOS, VAGY NÖVELT KÁLIUMTARTALMÚ
ÉTEL IS, ÉS A NEM ÁTPÁROLT IVÓVIZ IS VEGYI-, BIOLÓGIAI FEGYVER! (VADNAI ZSOLT ÉS
TÁRSAI SÓZÁS ELLENI KÖNYVEI TÉNYLEGES HATÁSA A NÉPEGÉSZSÉGRE)
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG (1036 Budapest III., Lajos u. 115. T./fax: (36-1) 250 6064)
TISZTELT MAGYAR ORSZÁGGYÛLÉS!

Címkék: kálisó népirtás

Utolsó hozzászólás

Kocsisné Marcsi üzente 10 éve

Nem csak Magyarországot,de az egész világ lakosságát szennyezik: (étel-ital-víz-kemoterápia-sugárkezelés,oltások...) mert szerintük (Háttérhatalom ,köztük Bill Gates:). elnépesedett a világ lakossága és írtani kell...."
"
Bill Gates 2010. februárjában egy TED rendezvényen prezentációja során az alábbi kijelentést tette: „A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él ... várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni."

Tovább 

 

www.falura.hu - Ismerjük meg a globális kaszinó (világgazdaság) szabályait, szemfényvesztését


A világ legnagyobb titkát nem páncélszekrényben őrzik. Hanem zajban. Félrevezetik az embereket a mechanizmus lényegével és következményeivel kapcsolatban. Hogyan lopnak Magyarországon háztartásonként kb. évente 1 Millió forintot úgy, hogy nehéz azonosítani a tolvajt ? Ráadásul ezt az egész világon hasonlóan csinálják, a világ vagyonát leginkább ez koncentrálta. Ezért nem mûködik a demokrácia.

Címkék: bank pénz

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu