Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

 Kedves Klubtársaim!

 

 Mindannyiunknak saját felelőssége, hogy kiiktassuk környezetünkből az ammóniát. Senki sem teheti meg helyettünk.  Ha megszüntetjük a lehető legtöbb ammóniaforrást külső és belső környezetünkben, akkor elkerülhetjük, hogy szervezetünk szennyeződjön. Az ammónia csökkenésével energiaszintünk nő, immunrendszerünk erősödik.

 

 Azonban ehhez be kell segíteni!

 Ha gondoskodunk arról, hogy étrendünkből megfelelő mennyiségű aminosavat (arginint) nyerjünk, melyek az ammóniával keveredve karbamiddá alakítják azt, megszakíthatjuk az ammónia / erjedés ciklust. Ha levertnek érezzük magunkat egy kiadós, fehérjében gazdag étkezés után, ennek a legvalószínűbb oka, az agyi ammónia-toxicitás. Az ammónia-toxicitás közvetlen összefüggésbe hozható az Alzheimer-kórral és az idegkárosodással, úgyhogy mindenki számára javasolt étkezés előtt ásványpótlók, és egyszerre csak kis adag fehérje (hús) napi 3 dkg fogyasztása. A köretek legyenek nyers zöldségből összeállítva, a saláták ne ecettel készüljenek, hanem a most már megismert vércsoport szerinti.

 

 Miért fontos e táplálkozásnak bevezetése?

 

 Azért, mert a ma érintett enzim kutatások rejtélye ebben található meg. A vércsoportodnak megfelelő táplálékokhoz nem kell enzimet keresni, mert ha a táplálékot vércsoportodnak megfelelően választod meg, akkor ahhoz örököltél enzimet. Mégis miért fontos ásványokkal kiegészíteni a táplálékokat? Azért, mert a földből a táplálékláncon keresztül a szükséges ásványmennyiséget nem kapod meg, mert tönkre van téve a termőföld. Viszont az örökölt enzimjeidet az ásványok működtetik:

 

 Ammónia a glükóz, és a fehérjék gombás folyamata általi erjedése során is keletkezik. Ha csökkentjük a gombák és paraziták szintjét szervezetünkben, az erjedés, ezáltal az ammóniatermelés sebessége is csökken. A mikrobák elektromos árammal való kiirtása kitűnő módja az ammónia termelés csökkentésének, és a szellemi kimerültség elkerülésének. Erre már vannak beszerezhető elektromos készülékek.

 

 A vérfehérjék erjedésének megakadályozása végett tisztán kell tartanunk nyirokrendszerünket a megrekedt vérfehérjéktől, testedzés, táplálkozás, vízfogyasztás és mozgás által. A szökdelés (otthon is felállítható mini trambulinon) a lehető leghatékonyabb módszer a nyirokrendszer kitisztítására. Szintén sokat segíthetünk, ha napi néhány percen át lábunkat felpolcolva, fejünket lelógatva fekszünk. Ezek a gyakorlatok a fáradt nyirokfolyadékokat a vastagbélbe irányítják, és test szerte megtisztítják a nyirokcsomókat. A napi 30’ – 60’ perces séta, erőltetett séta is tanácsos.

 

 Erjedés és ammónia termelés a vékony és vastagbélben is zajlik a hús bomlása során. Ha kordában tudjuk tartani a húsadag súlyát a 2-3 dkg-ig és ha megfelelően párosítjuk, társítjuk az élelmiszereket a bomlás megelőzése, és az egészséges bélflóra érdekében elősegíthetjük az ammóniatermelés csökkenését.

 

 Az oxigén nélkül élő baktériumok és gombák elpusztításával kiküszöbölhetjük az oxigénszegény mikroszférák létrejöttét.

 

 

 

 

 

 

Címkék: az ammónia nem azonnal okoz súlyos betegséget de lassan előkészíti arra a szervezetet.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu