Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedves Testvéreim !

Néhány napja családi körben arról beszélgettünk, hogy miért van az, hogy számos ember és közösség /munkahely, stb./ számára ellenszenvesek vagyunk anélkül, hogy bármi rosszat tennénk vagy mondanánk ellenük ! Majd beszélgetésünkre mindnyájan egy következtetésre jutottunk mivel más magyarázatot nem találtunk.

Azért van ez így mert mi befogadtuk a szívünkbe az Úr Jézust mint személyes megváltónkat és elköteleztük magunkat Istennek. Bár ez a dolog szemmel nem látható, de a bennünk lévő szellem érezhető azok számára akik ezt nem tették meg vagy ne adj Isten az ellenkező oldalnak kötelezték el magukat. Nekünk nem kell tennünk és mondanunk semmit, mert ők érzik ezt és ez ad alapot az utálatuknak.

Mivel a sötét erők elhomályosítják a szemeiket, nincsenek is tudatában, hogy miért is vagyunk gyűlöletesek a számukra. Nem tudom, hogy ti tapasztaltatok-e már ilyet, de ha igen, ez a valódi oka a gyűlöletüknek. Ezek az emberek valójában nem tudják, hogy nem minket utálnak, ha nem a bennünk lévő Krisztust.

Legyetek éberek és az Úr áldjon meg mindnyájatokat !

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Oláh Rudolf üzente 9 éve

Kedves Testvérem !
Köszönöm a hozzászólásodat . Képzeld mi történt tegnap ! Egy imát szerettem volna
feltenni , ami a kisértések ellen szól , de háromszori neki futásra sem engedte a gép.
Ennél hosszabb szöveget is felraktam már , de ez sehogy nem akart sikerülni.
Üdv.: Rudolf

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

II.Kor,2,14-16."Hála pedig az Istennek,aki mindenkor diadalra vezet minket a Krisztusban,és az ő ismeretének illatját minden helyen megjelenti mi általunk. Mert a Krisztus jó illatja vagyunk Istennek,mind az üdvözülők,mind az elkárhozók között. Ezeknek halál illatja halálra,amazoknak pedig élet illatja életre.És ezekre kicsoda alkalmatos?"
Ján. 17,14 "Én a te igédet nékik adtam,és a világ gyűlölte őket,mivelhogy nem e világbol valók,amint én sem e világbol vagyok."
Mit gondolsz miért gyűlölték Jézust? Vagy a tanítványokat? Lehetséges hogy még a jó illat sem kedves mindenkinek? ÜDV: Sándor.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu