Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Azt hiszem itt az ideje, hogy sorra vegyem azokat a fogalmakat, amik nélkül a mindennapi életben nem boldoulhatunk, ha whiskykről akarunk beszélgetni. Elsőként természetesen a single malt, és a bourbon lesz amit tisztázni kell, aztán jöhetnek a finomságok, mint pl. a single cask, cask strength, double matured, double wood, chill filtered, "bourboun" finish,  és  a többi furcsa felirat az üvegekről.

 

Aztán persze végig kell menni a whisky készítés lépésein, és a kóstolás kapcsán felmerülő fogalmakon is (mint a nose, palate, finish),  majd végül a különböző skóciai területeken, meg persze ami közben felmerül.

 

Mire a végére érek, az én fejemben is szervezettebben lesznek meg az információk, ráadásul össze is lesz szedve szép rendben amit tudni érdemes, hogy ne igyunk csak úgy bele a világba. Nem mintha egyébként nem jelentene élményt kivégezni egy üveg whiskyt, de nem attól lesz sznob valaki, ha tudja mit iszik...

Címkék: alapfogalmak beharangozó single malt whisky

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu