Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Photo: A különleges kialakítású Ganozhi szappant ganodermakivonat és pálmaolaj gazdagítja. Gyengéden tisztítja a bőrt, miközben - bőrkímélő módon - megőrzi a benne található természetes olajokat. Az E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag pálmaolaj használata revitalizálja a bőrt és késlelteti az öregedési folyamatokat. A Ganozhi szappan használatával simább tapintású lesz a bőre.
http://jakabffy.dxn.hu/

 

Szeretettel küldöm annak reményében, hogy hozzá tudok járulni az egészségetek jobbá tételéhez, illetve annak megőrzéséhez! Kívánom, hogy sikerüljön egy jó elfoglaltságot is találni a DXN törzsvásárlójaként!    

További egészséges napokat kívánok!

Szeretettel:

 

 Riteczné Jakabffy Olga SA

        független kapcsolattartó    

   

   +36-30-444-8322

  http://jakabffy.dxn.hu

 

Photo: http://jakabffy.dxn.hu/
GANODERMA ÜLTETVÉNY
A DXN ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű ganoderma termesztésben.
Ezek a különlegességek a következők:
- Megfelelő Klíma - forró és párás környezet 26-27 C
fok hőmérsékleti tartományban.
- Tiszta víz - 7.0 7.9 pH fenntartásával
Friss levegő - az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet termékeinkben
- Bio termesztés - természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.
- Szövet kultúra módszer - 2 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen.
- Felfüggesztett Elrendezési Módszer - azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a ganodermával, így annak növekedése biztosított.
A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában.
Photo: GANODERMA ÜLTETVÉNY A DXN ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű ganoderma termesztésben. Ezek a különlegességek a következők: - Megfelelő Klíma - forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban. - Tiszta víz - 7.0 7.9 pH fenntartásával Friss levegő - az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet termékeinkben - Bio termesztés - természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben. - Szövet kultúra módszer - 2 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen. - Felfüggesztett Elrendezési Módszer - azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a ganodermával, így annak növekedése biztosított. A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában.

Címkék: egészség ganoderma kávé online munkalehetőség

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu