Kis türelmet...
20dkg liszt,14dkg margarin, 6dkg cukor, 1egész tojás. Ezeket egy tálba összekeverjük és tésztává gyúrjuk. Egy csatos tortaformát vékonyan kikenünk margarinnal, és szétnyomkodjuk benne a tésztát , hogy a falára is jusson, majd hűtőbe tesszük.
krém. 40dkg natúr krémsajt ,20dkg tejföl ,6egész tojás, 2dkg keményítő , 1narancs héja reszelve,15dkg cukor, ízlés szerint gyömbérpor, 4dkg darált mák,5-6db kisebb alma.
A krémsajtot a tejföllel, a narancshéjjal,cukorral, gyömbérrel elkeverjük,majd hozzáadjuk a keményítőt, végül egyenként a tojásokat is. A massza felét külön tálba szedjük és elkeverjük a mákkal.
Az almákat meghámozzuk eltávolítjuk a magházat bevagdossuk félig majd a linzerlapra helyezzük köré kanalazzuk a masszát.
140-150C fokon 80-100-percig sütjük.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 137 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!