Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 


Az ember az élete során sok mindent kipróbál, mert nem érti a lényeget, nem tanították meg a test működését. Az egyoldalú táplálkozás valóban fogyással jár, de nem a hájból veszítünk sokat, hanem az izomból. A főzéssel az ételeink tápértéke (azaz az ásványanyagok, vitaminok) csökken vagy teljesen eltűnik. fellépnek a hiánybetegségek. A zöldféléket nyersen érdemes fogyasztani. ( cékla, zeller,káposzta, stb.)

Az ember biológiai óra szerint működik és elég összetett, de nem bonyolult.



A mai étkezési szokásaink felborítják a biológiai óránkat. Nem úgy dolgozunk, alszunk, pihenünk,  ahogy kellene. Gondolom  nem mondok újat ezzel. Ha nem is tudunk mindent visszaállítani, de az étkezésünk tartalmát igen. Ez az egyszerű módszer nem a gyors fogyás módszere, de tartós fogyást eredményez.



Reggel szénhidrát dús ételek: gyümölcs, kenyér, szalonna, hogy legyen energiánk, mert fizikai munkát végzünk. Délben főtt étel, hogy kellemesen érezzük magunkat, de ilyenkor egy órát pihentek a nagy melegben. Vacsorára könnyűt: zöldeket nyersen,de sokat, pici sajt vagy pici hús.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu