Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hétköznapi ember vagyok, hétköznapi megoldásokkal.

Alaposan gondoskodtam az elfoglaltságomról – 4 gyerekem van és nincs nagymama, akire számíthatok.

Egyszerű hétköznapi ember. Főzök, mosok, vasalok, takarítok, kertet rendezek, ha kell, villanyt szerelek, munkahelyem van, vezetek egy fitneszt. Hétköznapi ember vagyok, tehát nincs semmi gondom, csak arra kell figyelnem, hogy mi jó a családomnak, hogyan tudom minél hatékonyabban megőrizni a családom egészségét. Sokáig szeretném élvezni az apró örömeinket.

Egészség: - érdekes fogalom. Nem csak a testünk egészségét jelenti, hanem a lelki és anyagi egészséget is. Bármelyik megbetegszik, felborul az ember harmóniája, az egészsége.

Egészség – alaposan elgondolkodtatott sok-sok évvel ezelőtt.

Mit kell tennünk, hogy megőrizhessük? Mozogni- helyesen táplálkozni? Pénzt keresni? Persze könnyű ezt mondani, csak nehéz teljesíteni, mert már lassan otthon nem állítanak elő semmit. Főznek, de sokan kész ételeket, félkész ételeket vásárolnak. Milyen élelmiszereket kapunk a boltban? Minden csupa tartósítószer. Már nincs zöldséges kert, csak díszkert. Dolgozunk és alig érünk rá.

Hétköznapi ember. Főzök, mosok, vasalok, takarítok, kertet rendezek, ha kell villanyt szerelek, munkahelyem van, vezetek egy fitneszt, segítek a hozzám fordulóknak. Már csak az autószerelést kell megtanulnom, hogy ne unatkozzam.

Ha valaki azt mondja most, hogy Nekem könnyű, akkor sürgősen keresse meg kezelőorvosát gyógyszerészét!

Mindig találok arra időt, hogy segítsek az embereknek, mert higgyék el, a magyar hétköznapi emberek egyre több problémával küzdenek, csak nem beszélnek róla. Nem egy szűk csoporthoz tartozom. Csak mi nem szoktuk meg a panaszkodást, mi cselekszünk.

A legtöbb ember búján-baján segíteni tudunk. Egy kis összefogással. Van, akinek mozgással van, akinek életmódváltozással, diétával, de én leginkább gyógynövényekkel. Sok lehetőség van a ma emberének kezében, csak használni kellene, ha mást nem azzal, hogy információt cserélünk. Hiszen egymás segítése nem kerül semmibe. 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu