Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:


Jó lenne feltöltődni energiával, ötletekkel?
Újra lendületbe szeretnéd hozni a szervezetedet?
Szívesen meglepnéd családodat húsvétra valami újdonsággal?
Itt az ideje új motivációt kelteni önmagadban és környezetedben.


Egy lehetőség, mellyel megőrizheted saját és környezeted egészségét és megalapozhatod kiegyensúlyozott és nyugodt jövődet.
Megvalósítottam ebből mindent. Visszanyertem egészségem és most vigyázok is rá 100%-os növényekkel, melyek 97%-ban megőrizték hatóanyag tartalmukat. Miért fontos ez, mert így tökéletes a felszívódásuk, mellékhatások nélkül. Bátran szedem a készítményeket, mert GMP minősítéssel rendelkezik, Európai növények, európai gyártó céggel.


Az ember feláldozza az egészségét azért, hogy meggazdagodjon, majd minden pénze rámegy arra, hogy visszaszerezze egészségét.


Nagyon beteg voltam, műteni akartak, közben daganatot fedeztek fel a melleimben. Közben eltelt 2 év és ma is itt vagyok szerető családom körében. Nem műtöttek meg, mert ezek a növények segítettek. Nem hagytam, hogy áldozat legyek. Nem csak ez a problémám szűnt meg, hanem „mellékhatásként” az allergiám is elmúlt. Ma sokkal fittebb és frissebb vagyok, közeli barátaim azt mondják fiatalodtam.


Az önálló saját vélemény és tett, gyakran jobb, mint amit rá kívánnak kényszeríteni. Bátran próbáljon ki olyan módszereket is , melyek újabbak, és jobbak lehetnek az eddigi ismerteknél.

Azért, mert valami széles körben ismert nem jelenti azt, hogy helyes, és jó. Ugyan ilyen eséllyel állhat hibás, téves elméleti alapokon is.

Gondolkozzon és tegyen mindenki másképp saját érdekében.

A mai magyar átlagpolgár életének egyharmadát betegen tölti gyógyszer- és „orvosfüggően”. Szervezetünk ugyanis éhezik a jólétben: ételeinkből a tápanyagok rendkívüli módon hiányoznak még a mi "civilizált" szervezetünknek is.

Én is így tettem és sokkal kevesebb pénzből, egészségesebb vagyok én is családom is.

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu