Kis türelmet...
Az alap egy 6 tojásos citromos-vaníliás vizes piskóta és egy 6 tojásos kakaós vizes piskóta. Ezeket 2-3 rétegben vágtam.
A krémje tejszínes gesztenyés volt - igazodva a szezonhoz.
Krém:
- 2 cs gesztenyemassza
- rum aroma
- 200 g tejszín
- zselatin
- 1 cs vanília puding
- porcukor
A pudingot sűrűre főztem, hozzákevertem a villával áttört gesztenyemasszát, rum aromát és porcukrot. A tejszínt keményre vertem és belekevertem a masszába, majd a vízben felolvasztott zselatint is. Kihűtöttem és utána töltöttem meg felváltva a sárga és barna piskóta lapokat. Borítása fondantból van.
(A palacsintasütő alatt rezsó van....)
Kategória: Család, gyerek
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 86 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!