Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

epres-joghurtos diótorta 2016

piskótalaphoz:

3 db. tojás,
20 dkg. cukor, /én 15 dkg.használtam/
7,5 evőkanál víz,
7,5 dkg. darált dió,
15 dkg. liszt,
1 cs. sütőpor.
A szokásos módon elkészítjük a piskótát, 180 fokon 85-90 percig sütjük.
Töltelék:

40 dkg.málna
40 dkg.joghurt
4 dl.tejszín
méz ízlés szerint
vanília
citromlé és héj /elhagyható/
2,5 cs.zselatinpor /25g/

Málnát forrásig hevítjük,majd a vízben v. hideg málnalében feloldott zselatint hozzáadjuk és pár percet kevergetve szintén forrásig melegítjük. Már főzni nem szabad.
Ha langyosra hűlt hozzákeverjük a vaníliás joghurthoz és kellően édesítjük mézzel, végül a habbá vert tejszínt is óvatosan hozzá adagoljuk.
Az előkészített formába a kihűlt piskótára egyengetjük, majd hűtőben 5-6 órát pihentetjük, míg megdermed.
Végül díszítjük.

Címkék: saját munkám  

Kategória: Család, gyerek

Látta 139 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

hegyine ancika üzente 7 éve

Marika!!! Nagyon szépek a mézes figuráid!! Gratulálok!! Puszi Anci.

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Kedves Marika! Gratulálok a gyönyörűséges tortáidhoz!!! Profi munka! Nagyon tetszik! Anna

hegyine ancika üzente 9 éve

Marika!!! Nagyon ügyes vagy!!! Remélem volt öröm a meglepinek!!!

Keresztúri Lajos üzente 10 éve

Szép virág, járja ...!!!

hegyine ancika üzente 10 éve

Marika!!! Ez a csokor mintha élő lenne, gyönyörű!!! Gratulálok!!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu