Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

„Ha már nem tudom orromig emelni a lábamat, jöhetnek a páciensek…”

 

Nagy tömeg előtt ülünk. Levegőtlen, fülledt teremben. Kezdetben feszeng, de aztán a könnyed beszélgetés hatására ellazul, és megnyílik. Ádok Zoli mesél.

 

Haragszik rád a Márk, vagy a Tompos Kátya, hogy helyettük mész ki az Eurovíziós dalfesztiválra?

-Ezek csak pletykák, hogy harag lenne. Markot visszaléptették, Tompos Kátya meg ő maga lépett vissza. Engem egy zsűri kért fel arra, hogy induljak ezen a versenyen, de ettől függetlenül nagyon boldog voltam, hogy engem választottak, és büszke vagyok, hogy képviselhetem Magyarországot a dalversenyen.

 

Nem is beszéltél velük ezzel kapcsolatban?

-Nem. El vagyok foglalva a felkészüléssel, a filmforgatással, a tánccal, lemezemmel, fellépésekkel. Nem érdemes ebből szerintem akkora ügyet csinálni.

 

Jól hallottam, az előbb azt mondtad: Dalverseny?

-Igen, szerintem egyáltalán nem illik rá az a szó, hogy dalfesztivál. A fesztiválokra előadókat hívnak, akik a szórakoztatás kedvéért fellépnek, itt pedig komoly verseny folyik az országok között.

 

Tánclépés című számmal fogsz fellépni. Te írtad ezt a dalt?

-Nem.

 

Hogyhogy? Rúzsa Magdi is a saját szerzeményével lépett fel…

-Nézd, nem én írtam ezt a számot, de szerintem ennek nincs jelentősége. Attól függetlenül nagyon közel érzem magamhoz, büszke vagyok rá. Rengeteg olyan zenekar, zenész van Magyarországon, sőt az egész világon, akik csak előadják a dalokat, és nem ők írják. Én nem is énekelek olyan dalokat, amiket nem tekintek a sajátomnak…

 

 

 

Miért, miről szól?

Egyszerű történet, egy fiú lemegy egy klubba, koktélozik, szemezget egy lánnyal, majd az éjszaka folyamán együtt táncolnak…

 

Apropó táncoslány, feltűnt, hogy nem először láthatjuk oldaladon azt a csinos szőke lányt, ő róla mit kell tudni?

Ha-Ha, nem kell semmi rosszra gondolni. Ő az állandó táncpartnerem, Béli Titanillának hívják, és a nyolcvanas évek végén ismerkedtünk meg a Hotel Methol színdarabban. Vele léptem fel a Csillag Születik produkcióban, ő látható a „tánclépés” című videóklipben, és táncpartnerem lesz majd a dalversenyen is. De nem csak az ő nevét kell kiemelni, Karsai Zita is oroszlánrészt vállal, hogy a az Eurovízión kiemelkedők legyünk.

A verseny szabályai szerint összesen hatan lehetnek a színpadon, a mi színpadképünk úgy fog festeni, hogy lesz három háttértáncos, két vokalista és én.

 

Titanillára sokan hihetik, hogy a barátnőd…

Tudod nemrég olvastam egy cikket Südi Iringóval, aki bevallotta, hogy mélyebb érzelmeket táplálnak egymás iránt Stohl Andrással. Meg sem lepődtem ezen, ugyanis a tánc tényleg akkor lehet igazán szép és száz-százalékos, ha a partnerek közt kialakul valami mélyebb bizalmi kapcsolat. Tánc az nem más, mint az érzelmek mozgásban való kifejezése. Egy picit bele kell szeretni a másikba, hogy teljesen át tudd adni a tánc szépségét. Ha két egymással teljesen hideg ember táncol, abban semmi szép nincs. Az csak rideg technika.

De Titanillával jó barátok vagyunk…


Film, színház, koncert, album. Hogy bírod ezt ilyen tempóval?

Harmonikus életet élek, szeretem a pörgést, mozgást, a zajt, de szeretek visszahúzódni is. Esténként meditálok, kitisztítom az elmémet. Életenergiával töltöm fel magamat, ezt úgy hívják reiki. Hétvégenként járok tanfolyamra, elvégezte a reiki mester kurzust, úgyhogy akár oktathatok is.

Emellett rengeteget mozgok, korcsolyáztam, apám kedvéért, de aztán csak úgy hobbiból egy ideig kajakoztam, majd balettre jártam, ahol Markó Iván volt a tanárom, akinek nagyon sok mindent köszönhetek, és aki egy elég nagy név a szakmában.

 


Hogy ismerkedtél meg a zenével, ami miatt ennyire szenvedélyesen űzöd?

Nem fogod elhinni, én már tíz évesen diszkókba jártam, ott szerettem meg a zenét és a táncot.


Micsoda? Hogy engedték meg a szüleid?

Hát éppen ez az, ezt nem fogod elhinni. Nálunk az egész család együtt járt a bulikba. Szüleim gondolkodása nagyon fiatalos. Most végeztek el egy pszichológiai iskolát.

 

Te is tanulsz valamit?

Én is tanulom a pszichológiát. Hamarosan én is végzek, most írom a szakdolgozatomat arról a témáról, hogy a színpadon miért nem érezzük a fájdalmat. Egyébként tőzsdepszichológiát tanulok.

 

Miért érdekel ennyire ez a tudomány?

Nagyon empatikus ember vagyok, szeretek beszélgetni, szeretem meghallgatni az emberek problémáit, és szeretek segíteni rajtuk.

Meg, tudod én sem fogok életem végéig táncolni. Egy idő után másból kell majd keresnem a kenyeremet. Ha már nem tudom orromig emelni a lábamat, jöhetnek a páciensek…

Címkék: barátok dalfesztivál ezoterika kapcsolat karsai zita mtv1 reiki Ádok zoéi

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu