Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

- Kezdi nő is dörzsölgetni mindkét bokáját, de a férfiről le nem meri  a venni a tekintetét.

Végül bátorságát összegyüjti és megszólítja. 

-„Patkány” Úr.Ha szabad így szólítanom?  Hogy is köszönjem meg hogy megszabadított ezektől a zsiványoktól? Ha bár az előbb azt teccet mondania ,ha jól hallottam hogy, nem én

miattam  ölte meg ezeket az embercsempészeket . De mégis megölte őket úgyebár? Akkor engem is megmentett egyben? Nem? Hát akkor köszönöm addig is, még megnem szolgálom.

  -Nem kell semmit se kösszönnie nekem . –válaszol a férfi, és közbe leül a lángoló tábortűz elé. „nem kell semmit se kösszönnie, – de lovagias ez az alak” –gondolja  is a nő rögtön.

-Mégis egy picit megkösszönném, ha megengedi „patkány Úr”.

 -Semmiség volt az egész. – válaszol újból a férfi és közben a hátizsákját teszi maga mellé. „ óóó , semmiség volt az egész”  de szerény alaknak akarja magát muttani ez a „ patkány „ vagy ki a fene is ? gúnyolodik a nő gondolataiban .

  -Azért mégsem kell  szerénykednia Úram.- kezdi   a nő újból. Férfi szúrósan a fekete szemeibe néz, amitől a nő egyből libabőrös lett„ te  jobb lessz ha befogod a szád ” –inti is  a nő magát  rögtön .

-Mondtam mán.  Nem maga miatt lövöldöztem le ezeket a gazembereket.

„nem maga miatt lövöldöztem le ezeket a gazembereket” ismét-

li el a nő magában gúnyolódva a férfi szavait, ki éppen a hátizsákjából vesz ki két halkonzervet,  és  közbe  lopva nőre  tekin. „ no  de megbámul ez az alak „- villan át a nő agyában.

-Úram,  szeretném megkérni valamire. Azt már mondta hogy nem éngemt mentett az előbb, de azért úgy gondolom hogy ha szabadnom, megkérném hogy vezessen el a legközelebbi  rendőr- állomásra hogy bejelentsem azt,hogy, engem elraboltak a Földről, és tudja  ha magát nem is érdekli, de én szeretnék visszamennei a Földre a lányommal együtt miután megtalálom .                                                                                                                                                                                                             

14

 

- Mostmár úgy gondolom hogy őtet is elrabolták, és itt van ezen

az átkozott W16-tos  bolygón.

-Nem vezetem!-Akar   egy halkonzervet?  -válaszol a férfi határozottan és barna villogó szemeit rászegezi a reszkedő nőre  közben nyújtja is neki  már bontatlan koznervet.

 ez a pofátlan nem óhajt elvezetni a rendőrállomásra ” – hökken meg a nő.

-Igaz nincs sok pénzem, de ha visszakerülök a lányommal együtt a Földre, akkor eladom az Ezüst fenyőerdőben a kastélyomat, és kifizetem. -probálkozik  újból a nő. Ekkor  férfi talpra áll, és főnök holteste  mellé lép, és annak belsőzsebéből kivesz egy pénztekercset,  és  a nő csípője mellé  dobja azt.

-  Ez a maga pénze. W16-toson  meg nincs redőrállomás. Inkáb egyen. - mondja neki, és mielőt leült volna  a tűz mellé,még a pénztekercs mellé dob egy kanalat is a halkonzervel együtt.

  -Gondolom hogy kitudja nyitni.–teszi méghozzá. És  közben  kényelmessen elhelyezkedik, a pattogó tábortűz előtt, és nekifog kanalászni  a darált halat a bádogdobozból. „ igen, ha nem tudnád te rémísztő alak. Gondold! ki tudom  nyitni ezt a nyavalyás halkonzervet”- villant is át a nő agyán a szemrehányó gondolata, majd kezébe veszi a bádogdobozt, és egy rántással felszakítja annak fedelét, ez után felveszi a kanalat. „ fújjj-  Evel egyek? Nem , én, a számba  sem veszem ezt a piszkos kanalat”

-motyogja gondolataiban a nő . Férfi már kényelemsen kanalássza a halat a bádogdobozból, közben nőt is bámulja. Úgy tűnik neki mindtha ismerné ezt a földi teremtményt.

- Tegye a parázsba hogy leégjen  rólla a sok bacilus. Én így szoktam elmosni. Szakítja félbe a nő gondolatait  a férfi, és tovább kanalász.  „hogy mi, még hogy piszkos? csak úgy hemzsegnek rajta a bacilusok”-borzzong a nő magában még jobb  kezében forgatja a kanalat. Később  odafészkelődik a

 

                                                                                                                 15

 

Címkék: w16-tos bolygó

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu