Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:


Csak olyan egészséget és életminőséget javító szerekkel/eszközökkel foglalkozom, amelyeknek nincs mellékhatása, csak hatása van.
Ilyen a Bioptronlámpa, a levegőszűrő (Zepter) valamint a Lifewave cég tapaszai, melyek segítik a fogyást, a méregtelenítést, horkolásgátlással segítik az alvást, energiát ad, vagy fájdalmat csillapít.  Legujabb szerzeményem egy Biopro chip, amely kiszűri a mobiltelefon káros hatásait. Nincs fejfájás, nincs szédülés, fáradtságérzet.
Ahogy a világ halad előre a kutatások ereményei is napvilágot látnak! Ráadásul egy olyan eredmény, amihez mi is hozzá juthatunk! Ez az ASEA nevű Redox jelző molekula. Bővebb leírást a blogomban közlök róla!


http://ladymaxima.teamasea.com

http://ladymaxima.zeekrewards.com
http://lifewave.com/zakormaria

http://www.005.hu/linkcsere

Címkék: alvás asea bioprochip bioptronlámpa chip daganatos betegségek egészség fejfájás fogyás fájdalom fájdalomcsillapitás fülfájás immunerősítés levegőszűrés mobiltelefon méregtelenítés rák sejtszintű öngyógyítás szédülés tapasz termék

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu