Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Meghívó termékbemutatóra!

Kedves Klubtagjaink!

 

Ezúton értesítünk benneteket, hogy 2010 január 16.-án szombaton szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a Naturbarlang Egészségcentrumba, ahol az öngyógyítás lehetőségeivel ismerkedhetsz meg, amit itt helyben rögtön le is tesztelhetsz és meg tapasztalhatod a csodálatos energiák gyógyító hatásait a saját testedben.

Testben-lélekben kis csapatunk arra készül, hogy minden kedves résztvevőt, személyre szabottan kényeztessen egy egész napos program keretén belül.

Külföldi vendégeink is lesznek igen csodálatra méltó emberek személyében mint pl. Sagát István és társai Szlovákiából akik egy fantasztikus termékbemutatóval érkeznek hozzánk amit a Tachyon - energia néven ismerhetsz meg és tapasztalhatod meg a hatásait.

 

Egy pár szóban a Tachyon -energia tulajdonságait szeretném ismertetni veled. Ismereteidet még a www.tachyon-energia.com oldalon bővítheted, meglátod nem fogod megbánni.

 

 A program többi része legyen meglepetés, amely felől érdeklődhetsz az alábbi címen és telefonszámon: Budapest XVIII.ker Ferenc utca 20 Tel.: 294-70-37

 A Tachyon energiáról

A tachyon energia rendelkezik a nullponti energia minden tulajdonságával. Minden frekvenciát tartalmaz.Bármilyen energiává képes átalakulni. A Nullpont enegria Az az intelligens energia, amely mindenhol jelen van, s az egész világűrt kitölti. Formátlan, gyorsabb, a fénynél és az összes tökéletes alak információját magában hordozza, Nincs rezgése és nem befolyásolja semmilyen gravitációs erő. A tachyon A tachyon energia a nullpont energia sűrített formáűja, s abban különbözik csak tőle, hoyg van szerkezete és a fénysebesség alatt is létezik.

 FREM (Finom rendszerező enegriamező)

 Az univerzum ragasztójának is nevezik, mivel az energiamátrixot tartja össze, amely szerint létezik és rendeződik el minden tökéletes fizikai alakzat. A fénysebességhatárán belül található, ezért alakja és energiája van. Az energiát pedig képes tárolni, nyerni valamiből, elveszíteni, vibráltatni, érzékelni és átvinni. Felelős a Tachyon energiának oly frekvenciára történő alakításáért,amely segítségével tökéletes alakzat (forma) jöhet létre. Fizikai világunkban a testüknek, a szerveinknek és a sejtjeinknek is van saját FREM-je. Ez tartja össze testünket. Ha a Tachyonnal kapcsolatba lép, akkor az olyan frekvenciára alakítja át, amely a beteg testet feltölti energiával és beindítja annak öngyógyító folyamatait.

network.hu

 

 A Tachyon múltja A Tachyon energiát már az ókori Egyiptomban is használták. 1931-ben Nikola Tesla is felhasználta ezt az energiát "ingyen energia" néven. Feltalálta azt az energiaátalakító berendezést, amit egy autóba épített be, s amely segítségével elérte a 129 km/óra sebességet. 1966-ban Gerald Feinberg definiálta a tachyon energiát, mint finom részecskét, amely gyorsabb a fénynél.

 

 Ez az intelligens energia:

 - Egyensúlyba hoz mindent,

 - Beindítja testünk öngyógyító folyamatait,

- Segít szellemi fejlődésünkben,

 - Megvéd az elektorszmog negatív hatásaitól

Címkék: elektroszmog negatív hatása intelligens energia öngyógyító folyamat

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu