Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

network.hu

 

 

 

 

Jézus tehát ezt mondta: “Amikor felemelitek az Emberfiát, akkor tudjátok meg, hogy én vagyok, és önmagamtól nem teszek semmit, hanem ahogyan az Atya tanított engem, úgy mondom ezeket. (János 8:28)

Ez a második alkalom, amikor Jézus a felemeltetéséről beszélt (Első: Jn 3:14; Harmadik: Jn 12:32-33.) Az Írás magyarázata szerint ez utalás volt a keresztre feszítésre. A felemelés a földről való felemelésről és a kereszten való függésről beszél. A zsidók megértették, hogy Jézus a haláláról beszélt.

A keresztre feszítés nemcsak úgy “megtörtént”. Isten tervezte így. Ez azt jelenti, hogy Istent terhel minden felelősség, ezért és akik a tényleges kivitelezői voltak Jézus elutasításának és megfeszítésének azok nem vétkesek? Egyáltalán nem. Jézus azért jött a földre, hogy meghaljon helyettünk, ezáltal megvásárolja számunkra a megváltásunk. Ez az Ő terve volt, de nem kényszerített senkit arra, hogy végrehajtsa. Szolgálata és üzenete közvetlen szembenállás volt az ördöggel és követőivel. Jézus iránti gyűlöletük eredményezte, hogy szabad akaratukból megfeszítették a Messiást.

Isten, bölcsességénél fogva egyszerűen tudta, hogy mit fog tenni az ember és elhatározta, hogy felhasználja az emberek elutasítását terve kivitelezéséhez. Ő sohasem gyakorol kontrollt akaratunk fölött azért, hogy végrehajtsa a sajátját.

Ha az ember igazán megérti a kereszt üzenetét, akkor megérti a kegyelmet. Jézus nem pusztán egy jelképes áldozatot mutatott be értünk. Ő mindent kifizetett. Semmilyen áldozat nincs, amit bemutathatnánk, hogy hozzátegyünk, vagy helyettesítsük Krisztus áldozatát. Ő már mindent elvégzett és ezért örökké hálásak lehetünk

network.hu

!

 

 

Andrew Wommack

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Varga Zoltánné Marika üzente 8 éve

Igen Jézusnak köszönjük a váltság áldozatát,hogy bűneinktől meg váltott , és értünk szenvedte halálát..Istentől megáldott szép napot kívánok. V Z né. Marika.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu