Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Amikor Ő talál rád

 

Meghallotta Jézus, hogy kiközösítették, és amikor találkozott vele, megkérdezte tőle: “Hiszel te az Emberfiában?” (János 9:35)

Egy dolog Istent keresni és egészen más dolog, amikor Isten keres téged. Ezt az embert Jézus kereste meg akkor, amikor mások elhagyták. Jézus elfogadása többet ér mindennél, amit ez a világ ígérni tud. Ez teszi képessé a hívőt arra, hogy az üldözések közepette is örvendezzen.

Amikor bőségesen kijut a Krisztusban való szenvedésekből, akkor Krisztus vigasztalása annál jobban bővölködik. Ennek az embernek a szülei, akik ismerték az igazságot, de féltek megosztani azt a várható üldözés miatt, nem találkoztak Jézussal. (János 9:22). Az írástudók és farizeusok képmutató társaságát választották, és ezt is kapták.

Bár a hívő ember sok nyomorúságból megszabadul a megváltás és szabadítás kapcsán, melyek a bűn eredményei voltak, mégis, el vagyunk hívva a “Krisztus szenvedéseiben és nyomorúságában” való részvételre. (2. Kor 1:5; Kol. 1:24). Azonban ezek a nyomorúságok nem betegséget, vagy szegénységet jelentenek, ahogy azt némely vallásos tanítás állítja. Ezek a nehézségek a szenvedésekben való közösséget jelentenek, amelyekkel a hívő akkor találkozik, amikor Isten akaratában jár, vagy a Krisztussal való kapcsolata miatt éri.

A megigazulás miatt bennünket érő üldözést nem kell megdorgálnunk. (2 Tim. 3:12). Emlékeznünk kell arra, hogy a kegyes életet szenvedések követik. Péter apostol emlékeztet arra, hogy a hit ezen próbái dicséretet, tisztességet és dicsőséget eredményeznek Jézus Krisztus megjelenésekor. (1. Pt 1:7). Jézus bátorítása, ereje, segítsége és szeretete túlcsorduló módon árad ránk, amikor megpróbáltatásokba jutunk, ha Rá tekintünk. (Zsidó 12:2.)

 

 

Andrew Wommack

network.hu


Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu