Kis türelmet...
Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu
A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.
Elfelejtettem a jelszavam
Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:
Regisztráció »
Farkas Balazs
Körmendi Ibolya
simonné kati
Összes ismerőse
14 éve | 0 hozzászólás
Hozzávalók a tésztához: 2X 6 tojás, 2X 6 evőkanál cukor, 2X 6 csapott evőkanál liszt,5ml vaníliaaroma /vagy vaníliás cukor/,2 púpozott evőkanál kakaópor. A Diókrémhez: 10 dkg vaj, 10dkg darált dió, 2 dl tej, 1 púpozott evőkanál cukor, 1 evőkanál rum, 1 púpozott kávéskanál liszt. A Csokoládékrémhez: 2 dl tej, 1 tojás, 1 púpozott evőkanál cukor, 10 dkg vaj, 1 púpozott kávéskanál liszt, 2 púpozott evőkanál kakaópor. Az Öntethez: 4 dl habtejszín.
Címkék:
Tovább
Blogokban Mindenben
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Somlói galuska süti.
14 éve | 0 hozzászólás
Hozzávalók a tésztához: 2X 6 tojás, 2X 6 evőkanál cukor, 2X 6 csapott evőkanál liszt,5ml vaníliaaroma /vagy vaníliás cukor/,2 púpozott evőkanál kakaópor. A Diókrémhez: 10 dkg vaj, 10dkg darált dió, 2 dl tej, 1 púpozott evőkanál cukor, 1 evőkanál rum, 1 púpozott kávéskanál liszt. A Csokoládékrémhez: 2 dl tej, 1 tojás, 1 púpozott evőkanál cukor, 10 dkg vaj, 1 púpozott kávéskanál liszt, 2 púpozott evőkanál kakaópor. Az Öntethez: 4 dl habtejszín.
Címkék:
Tovább