Kis türelmet...
hozzávalók: 40 dkg padlizsán
2 tojás
3 dl készre főzött paradicsomszósz, fokhagymás bazsalikomos
10 dkg füstölt, főtt sonka
10 dkg gouda sajt vagy bármi más fajta
Felvágjuk a padlizsánt kb 3 mm szeletekre. sózzuk, füszerezzük
Majd lisztbe megforgatjuk és pici olajon mindkét oldalát megsütjük.
Tűzálló tálba rétegezzük a köv, képpen:
padlizsán, rá paradicsomszósz, erre sonka, majd a reszelt sajt.
4 réteget készítünk. felül paradicsom szósz és sajt legyen.
220 °C 25 perc.
Forrás: Vrábel Krisztina 160grammos szénhidrát diéta.c. könyv.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 71 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!