Kis türelmet...
Hozzávalók: 25 dkg darált háztartási keksz, 18 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 1 evõkanál kókuszreszelék, rumaroma, 1 evõkanál kakaópor. A tetejére: 10 dkg tortrabevonó csoki ( nálam Tibi csoki). A krémhez: 25 dkg gesztenyepûré, 12 dkg margarin, 10 dkg porcukor, rum (vagy aroma), 1 kiskanál kókuszreszelék.Kicsit nehezen állt össze, ezért lefőzött kávét is tettem hozzá.
A darált kekszet margarinnal, cukorral, rumaromával, kókuszreszelékkel, meg a kakaóval összedolgozva félrerakjuk. A krémhez a gesztenyepûrét áttörjük, és a margarinnal, cukorral, aromával, meg a kókuszreszelékkel összegyúrjuk.A kekszmasszából 2 db 20x15 cm-es téglalapot készítünk, és a gesztenyés krémet rásimítjuk. Folpack, vagy konyharuha segítségével feltekerjük, majd két órára behûtjük. A tetejét olvasztott csokival bevonjuk. Mindig csak annyit szeleteljünk belõle, ami elfogy, a többit hûtõben tároljuk. Nagyon finom, sokáig eláll, ha marad belõle!!!
Megjegyzés: margarin helyett vajjal készítettem.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 52 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!