Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A világ legjobb zsírégető mozgásai A gimnasztika legnagyobb előnye, hogy mindenki a saját szintjének megfelelő feladatot végezheti, és nincs helyhez, időhöz kötve.

 

Mi a gimnasztika?A gimnasztika leginkább egy tornához hasonlít, melyet földön fekve, nyújtva, vagy akár kiegészítőkkel megfűszerezve is végezhetsz. Gyakorlatai sokfélék és mindegyiknek más és más hatása van. Alapvetően az alábbi típusait különböztetjük meg a szervezetre gyakorlot hatás szempontjából:
  • Izmokat nyújtó
  • Koordinációt javító
  • Zsírégető
  • Izületek mozgékonyságát növelő
  • Izomerőt növelő
  • Állóképességet fejlesztő
Előnyei

A feladatok összeállításától függően edzheted kifejezetten egy izomcsoportod, tehát fogyhatsz célzottan is, de akár egész testedet is formában tarthatod.
Talán legnagyobb előnye, hogy akárhol végezheted. Nincs szükséged hozzá edzőteremre, sem pedig különleges ruházatra vagy felszerelésre. Mindössze csak a gyakorlatokat kell ismerned és egy kis elszántságra van szükséged. Az időt és a helyszínt te választod meg. Ha meleg van végezheted a kertben, de bent a szobában is. Ugyanolyan hatása van télen és nyáron is. Egyszóval kifejezetten ideális azoknak, akik elfoglaltak és szeretik maguk beosztani az idejüket.

 


Ha már profi vagy

 

Ha már profi vagy és nem szeretnéd otthon egyedül végezni, hanem szemmel látható teljesítményi fejlődésre vágysz, akkor pedig felkereshetsz egy edzőtermet. Ha pedig inkább az ugrálós sportokat kedveled, akkor ajánljuk figyelmedbe a ritmikus gimnasztikát, mely leginkább az aerobik és a művészi torna keveréke.
Gyógyászati gimnasztika

 

A gyógyászati gimnasztika (vagy hivatalos nevén analitikus gimnasztika) a mozgássérülteknek segít abban, hogy visszanyerjék illetve fejlesszék mozgásuk kiterjedtségét és minőségét. De ez nem csak teljes vagy részleges mozgássérülteknek (mozgáskorlátozottaknak) segít, hanem mindenkinek, aki valamilyen orthopediai problémával, vagy ízületi betegséggel rendelkezik. Sokszor alkalmazzák sportsérülések, illetve műtétek utáni rehabilitáció céljából is.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu