Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A fitt labda hatásosan használható az izomcsoportok erősítésére, állóképesség és tartásjavítás céljából, valamint energetizálja a fáradt, vagy merev izomzatot, miközben teljes nyugalmat biztosít a gerincoszlopnak és nem terheli azt. Növelik az egyensúlyérzéket.Jógaelemekkel párosítva relaxáló hatású.

 

Fitt LabdaA fitt labdával végzett gyakorlatok, alakformáló, erõsítõ és nyújtó hatású, pilates gyakorlatokkal. Edzi a szív és vérkeringési rendszert, és segít a zsírpárnák ledolgozásában. Alaposan megdolgoztat és biztosan izomláz várható a gyakorlatok elvégzése után. Minden korosztálynak hatásos.
Gerinc és izületkímélő.Előnyös túlsúlyos, ill. gerinc, izületi problémákkal rendelkezőknek.

LABDAMÉRET KIVÁLASZTÁSA

Testmagasság alapján:

Testmagasság / Labdaátmérő

140 - 155 cm: 55 cm
155 - 172 cm: 65 cm
172 - 185 cm: 75 cm


A Fittball labda és a Pilates.

Ha szeretnéd megőrizni fiatalos karcsúságod, de eleged van az önsanyargató, izzasztó tornákból? Akkor a Pilates-t neked találták ki.

A fitneszirányzat alapelveit és mozdulatait, a jóga teljes összpontosítását és légzéstechnikáját összekapcsolva tornagyakorlatokkal, illetve más sportok erőnléti gyakorlataival, és ily módon valami egészen újat alkottak.

A gyakorlatok elsősorban a mélyen fekvő izmokat dolgoztatják meg, anélkül hogy látványosan felpumpálnák a külső, nagy izomcsoportokat. A mozdulatok nem igényelnek nagy erőkifejtést, gyöngéden formálják testünket. A Pilates-módszer szerves részét képezi a tökéletes koncentráció. A gyakorlatok monoton ismétlésénél sokkal fontosabb, hogy odafigyeljünk a pontos végrehajtásra, ügyelve a legapróbb részletekre is.

Kezdetben profi táncosok és olyan hollywoodi legendák formálták alakjukat a Pilates-módszerrel, mint Katherine Hepburn és Gregory Peck.

Ma már világszerte elterjedt ez a mozgásforma, amely nem csupán a testet, de a lelket is átformálja. Szerencsére hazánkban is terjedőben van az új edzésmódszer, amelyre többek között Sharon Stone, Jodie Foster és Patrick Swayze is esküszik.

 

hoxa.hu 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu