Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az alábbi rövid meditációk könnyedén elvégezheti bárki, aki érdeklődik a élvezve a nagyobb egyensúly, a béke, a világosság az elme és a boldogságot. Ezek az egyszerű meditáció adja az erőt, hogy alapvetően befolyásolja a mentális és fizikai állapota közvetlenül és gyorsan - vezető elsajátítása a saját.



Minden meditáció 5 percig, vagy ameddig akarod ...

Balancing orrlyuk légzés

    Ül egy kényelmes helyzetben egy párnát, vagy egy székre, hogy egy pár finom mély lélegzetet, hogy a szervezet jobban megnyugszik. Most, a az ujj és a hüvelykujj az egyik kezét fogjuk alternatív a légzés segítségével mindkét orrlyukba.

    Csukd be a jobb orrlyuk a hüvelyk-és vesz egy szelíd mély levegőt a bal oldalon. Most változás és záró bal orrlyuk és a mutatóujjával, lélegezzen ki a jobb,

    Tartása ugyanazon orrlyuk zárt, lélegezz ismét finoman a jobb, majd a változás lélegezzen ki a bal oldalon. Folytassa ezt a mintát, amíg szeretne.

Ez a meditáció egy nagyon közvetlen módon hozza vissza magad a kiegyensúlyozott állapotba. Ha az elme elfoglalt, és hiperaktív, vagy ha a test fáradtság, és lassú ez a meditáció gyorsan hozza vissza, hogy egy állam a nyugodt éberség, kiegyensúlyozott középpont között tevékenység és pihenés.

Mirigyes Meditáció

Ez az egyszerű, mégis erőteljes meditáció három szakaszban, és hatással van az agyalapi mirigy, pajzsmirigy, és a csecsemőmirigy mirigyek volt.

    Ismét ül kényelmesen egy széken vagy egy párnát, hogy néhány szelíd mély lélegzetet pihenni a szervezet. Most hogy a felső test, hogy lassan kezd imbolygott az óramutató járásával megegyező irányba, miközben ezzel egyidejűleg nyomja meg a hegyét a nyelvét, hogy a tető a szájából. Ehhez a 2 vagy 3 perc. Ez serkenti az agyalapi mirigyet.

    Következő, miközben még mindig ülő helyzetben, lassan tipp előre a fejét, amíg az álla szinte megható a mellkasát. Tartsa ebben a helyzetben néhány másodpercig, majd kezdje mozog a fejét hátra, amennyire kényelmes, így keresett fel az égre, és tartsa ebben a helyzetben néhány másodpercig. Ezután hozza a fejét, hogy álló helyzetbe, és lassan hegyét a fejét oldalra, amennyire kényelmes, először balra, majd jobbra, kezében egy pár másodpercig, minden helyzetben. Ismételjük meg ezt a mintát még egyszer. Ez serkenti a pajzsmirigy a torokban területen.

    Végül kezd finoman érintse a terület központjában a mellkas, 2 centiméterrel feljebb, ahol a központ a bordák véget ér. Ehhez 1 vagy 2 percig. Ez stimulálja a csecsemőmirigy.

Ez a meditáció ösztönzi tevékenységének három fontos mirigyek a testünkben, amely kiadja a hormonok, hogy a szabályozás: a boldogság, az anyagcsere és a növekedés, és az immunrendszer.
Az Infinity Spirál

Címkék: m 1

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu