Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

21072010136

Egy csesze rizset foni tettem 2,5 csesze vizbe.Ha a rizs meg nincs megfove,akkor meg adunk hozza keves vizet.Nem kell atoblinteni a rizset mert a lizstje az ami osszetartja a labdat.Mikor megfott,1 kanal paradicsompasztat keverunk bele.Kitesszuk egy tanyerra hogy hamarabb huljon.Aztan vizes kezzel labdakat folmalunk,kozepebe darabka mozzarellat dugunk.Aztan tojasba martjuk majd kenyermorzsaba.Bo olajban(az olaj el kell lepje)aranybarnara sutjuk.Mozzarella helyet lehet tenni olivabogyot,sonka darabkakat.

Címkék: toltott rizslabda  

Kategória: Saját

Látta 66 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szia Kati. A sütés-főzés rejtelmei oldalon, kérik tőled az aprósütid receptjét. Leírnád? Köszi.

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Áldott, Békés, Szeretetben gazdag, Boldog Karácsonyt Kívánok. Marcsi

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Kedves Kati!Nagyon várom a recepteket is!:))

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu