Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

05062010089-001

Hozzavalok:egy kozepes fej karfiol,4 burgonya,2 tojas,150gram sajt,olaj,so,bors.A karfiolt szetszedem es sos vizben megfozom,a burgonyat hajaban fozom.Mikor megfottek,tanyerra teszem karfiolt es a burgonyat hidegvizbe teszem 1-2 percig(igy hamarabb lehet puccolni).Egy tuzallo talat kiolajozok,meghintem kenyermorzsaval.Raszeletelem a burgonyat,sozom-borsozom,aztan rapakoloma karfiolt.Vegul kisse felverem a tojast,belekeverem a sajtot es raontom a karfiolra.Sutobe teszem es hagyom meg szinet kap.Utoljara mikor keszitettem burgonya helyett cukinit tettem(diszteltem keves olajjal es friss kaporral.),rahelyeztem nehany csirkemell darabot es aztan a karfiolt es a tojaskevereket.

Címkék: rakott karfiol  

Kategória: Saját

Látta 115 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szia Kati. A sütés-főzés rejtelmei oldalon, kérik tőled az aprósütid receptjét. Leírnád? Köszi.

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Áldott, Békés, Szeretetben gazdag, Boldog Karácsonyt Kívánok. Marcsi

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Kedves Kati!Nagyon várom a recepteket is!:))

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu