Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

vallási témáju képek a kiállításomról

       Az elmult esős időszak sajnos nagyon nagy kárt,csinált nemcsak határainkon kívűl,hanem sajnos hazánkban is.Nap,mint nap,csak azt látjuk a TV-ben olvassuk ujságokban,hogy áradnak az É.K-i folyók.Áttörték a gátat elöntve a falvakat,házakat.Sok ház ugy elázott,hogy összeomlott  nagyon sok.Benne veszett az ott élők mindene.Áll a lakásokban a víz,a butorokkal együtt,míg bírja a fal,majd összeborul.Hiába a nagy segítség a katonaság,rendőrség,polgárőrség,helyi emberek és az ország minden részéről az önkéntes segítség!  A VÍZ AZ ÚR!

Címkék: a segítség nem maradhat el!

Utolsó hozzászólás

Szél Terézia Teri üzente 10 éve

Igen sajnos sajnálatra méltó események ezek- és hasonlóak amik manapság történnek velünk. A Biblia szerint az útolsó időkben élünk, és sok cspás fog érni bennünket. Az Úr legyen kegyelmes - adjon segítő kezeket.

Tovább 

        Közeledik a Halottak napja.        Nincs olyan embertársam én azt hiszem,hogy ne lenne halottja,sajnos.Ilyenkor emlékezünk,kegyeletünket lerójuk Szeretteinkre akik már a fenti országban vanak.A lelkük a mennybe szállt ,a földi maradványai,pedig az általunk látogatott sírhelyekben nyugszanak,pihennek.. Gyertyával,virágokkal és magunkban való néma állással a sír mellet emlékezünk. Emlékezünk,mert fáj a nemlétezésük,egy nagy   űr maradt az életünkben.Minha látna bennünket ,hogy ott vagyunk úgy érzi az ember.Hej de sok  könny  hullot már a temetőben,mert fájdalmunkat  némán,csendben így fejezzük ki.Az enyém már is hull  és nem akar elhagyni a sírás.Hisz mikor a férj,az anya, az apa,a tesvér és unokatestvér,jó embereink ,szomszédaink - és nem is tudnám  egyhamar befejezni a felsorolást- itt hagytak már bennünket.Remeg a lekem, a hideg kiráz és  tehetelenek vagyunk, mert a természet dolgába nem lehet beleszólni.Csak  emlékezünk ,felidézünk és csak nézzük a gyertyafényét és a virágokat.Nézzük,nézzük és nézzük!

Címkék: halottak napja

Tovább 

Ma 2009.lo.l5-e van,de rászántam magam,hogy leírjam,hogy milyen rendkivüli időjárás,volt 13-án.Olyan szélvihar és eső volt,hogy ledobálta nekem épületeimről a cserepeket,fákat kicsavart.Az ország  több helyén havazott egészen téli időjárás volt.Még augusztusban és még szeptemberben is polóban  jártunk 23-3o-fok közeli hőmérséklet volt ,most pedi g.már füteni kell .Németországban is  -8 fok van Áramkimaradás volt szinte egész Európában a havazás miatt.Azt  olvassuk és halljuk a TV-ben,hogy nem is tudnak arról,hogy mikor jött ilyen hamar a tél.Szinte egy hét alatt két évszakot ugrott.Most a faleveleket nem tudjuk összeseperni,mert a hó belepi.Na de lesz belőle trágya és tavasszal ami megmarad szemét  összetakarítjuk.Olyan szeszélyes most az időjárás,mint az ország:összevisszaság van.Az emberek is ilyen szeszélyesek ,békétlenek,nem tisztelik egymást,csak az irigység uralkodik.

Címkék: a természet törvényei

Tovább 

 1. network.hu

   network.hu

   network.hu

   network.hu

   network.hu

   network.hu

   network.hu

   network.hu

   network.hu

   network.hu

   network.hu

   network.hu

 network.hu

 A biblia a történelem . A történelemben pedig sok olyan dolog történt amire az ember szívesen,vagy nem szívesen emlékezik,de mégis szereti megörökíteni :ki így ,ki ugy, én megprobáltam lefesteni.Nézzék meg és mondjanak  véleményt.Én egy naiv festő vagyok nem tanultam festeni,csak a helyhezkötés miatt kényszerültem rá 2oo5-ben., most 64 évesen is csinálom.Kézzel,géppel,mindenre mendennel  festegetek,közel 25o db képem van.Kellemes nézegetést!Itt a blogomban csak a képeim szerepelnek.

Címkék: bibliából ihletett képek megfestése

Utolsó hozzászólás

Kéri Jánosné üzente 11 éve

A Mózes utja Egyiptomból,Jézus kereszterfeszítése,az imádkozó asszony,a mi kis falunk temploma és tornya:mindezeknek a megfestése nyagy öröm számomra.Na és az igazat vallva minden képem kedves,én nem tudnék választani.Mindegyiknek más a mondanivalója és ezért nem lehet kiemelni egyiket,vagy másikat.

Tovább 

A gyöngyfúzés,a kertészkedés,az autószerelés,a sütés-főzés,a tánc,a sport,a kézimunka,hímzések,a színészet,   sőt a növények gondzása stb. minden szerintem olyan művészet  mint az általam kedvelt festészet.Mindenki annak a     művésze amit kedvel csinál.Éppen ezért én mindenkit tisztelek azért amit ,amivel tölti az idejét,mert Ő abban művész és elismerem hozzáértését. Magyarul minden ember művész!.

Címkék: éjszaka a temmplomunk

Egy kiállításom alkamával falunkban járt kedves ismerős látogataott meg és megn ézte a kézzel készített  munkámat.Többet láthatsz ha mozgatod!

network.hu

 

Címkék: az egyiptomi rabsz.utjai

Régebbi bejegyzések 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu