Hozzávalók 4 főre:
60 dkg csirkemell filé
1 szál csípős parasztkolbász
20 dkg kolozsvári szalonna
1 db cukkini
1 db kaliforniai paprika
2 db hegyes erős paprika
4 db sonkahagyma /lehet vöröshagyma,lila hagyma/
2 db paprika
szárnyas fűszerkeverék
őrölt bors
ételízesítő
só
6 db bambusz nyárs
Előkészítés: A cukkinit, parasztkolbászt és a sonkahagymát karikákra, a csirkemellet és a többi hozzávalót kockákra vágjuk. A húst sózzuk, befűszerezzük és állni hagyjuk 15-20 percet.
Elkészítés: A csirkemellet,parasztkolbászt,kolozsvári szalonnát és a zöldségeket felváltva a nyársra húzzuk. Az egészet megszórjuk szárnyas fűszerrel, olajozott sütőrácsra vagy grillre tesszük és megsütjük. Adhatjuk salátával vagy tetszőleges körettel is. Én főtt-sült burgonyát tettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!